PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis serumas, 6,5 ml

-44%
PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis serumas, 6,5 ml Išplėsti

19,00 €

34,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

AR JŪSŲ BLAKSTIENOS TOBULAI TANKIOS, TOBULAI ILGOS IR IŠRAIŠKINGOS?! Ar norėtumėte, kad jos būtų tokios – natūraliai stulbinamos? Kurgi ne? Gerokai ilgesnės, tankesnės ir tamsesnės blakstienos taps naudojant PROLASH+. Tai serumas–stipriklis, kuris veikia VISĄ DIENĄ IR NAKTĮ, t. y. 24 val. per parą! Unikali, efektyvi, visiškai natūrali amino rūgščių formulė! Jokių kvapiklių, serumo–stipriklio efektyvumas įrodytas kliniškai, jis dermatologiškai patikrintas ir patvirtintas!

  • Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad toms moterims, kurios kasdien naudojo PROLASH+ serumą – stipriklį, blakstienos paaugo nuo 2,5 iki 9 mm!
  • Tyrimas truko 4 svaites. Visų tyrime sutikusių dalyvauti moterų buvo paprašyta PROLASH+ naudoti 2 kartus per dieną, lyg tai būtų kasdienis įprastas ritualas.
  • Daugiau kaip pusė tyrime dalyvavusių moterų matomus rezultatus pastebėjo jau po 1 savaitės!

 

PROLASH+ serumas – stipriklis patikrintas oftolmologiškai: jis visiškai saugus ir nedirgina net jautrių akių! Natūralus, pagamintas vandens pagrindu, su maitinamaisiais ir drėkinamaisiais elementais. Patvirtintas naudoti, o jo efektyvumas įrodytas kliniškai.

Blakstienų (jei naudosite – ir antakių) išvaizda pagerės jau po 1 savaitės! Naudojant PROLASH+ 2 arba 3 kartus per dieną 4 savaites, blakstienos stulbinamai patankėja, patamsėja ir pailgėja net 3–9 mm.

PROLASH+ tinka tiek vyrams, tiek moterims: PROLASH+ serumas – stipriklis bespalvis, skaidrus, todėl – visiškai nepastebimas. Jūs jo nematote, bet jis veikia!

PROLASH+ geriausia naudoti, jei blakstienų (arba antakių) yra nedaug, jos retos, trumpos, nuo per dažno akių tušo naudojimo praradusios spalvą.

NAUDOJIMAS:

  • Tepkite PROLASH+ prie viršutinio voko odos – linija, kur prasideda blakstienos.
  • Prieš naudodamos PROLASH+ išsiimkite kontaktinius lęšius.
  • Švelniu valikliu nuvalykite makiažą. Nusausinkite veidą.
  • Braukite PROLASH+ šepetėlį ant savo švarių blakstienų šaknų tolygiai – taip pat, kaip tepate akių kontūro pieštuką. Netepkite ant pačių akių.
  • Kad PROLASH+ serumas–stipriklis būtų efektyviau įsisavintas ir gerokai sustiprintas blakstienų augimo poveikis, prieš tepdamos jį, virš akių užsidėkite šiltą rankšluostį.
  • Braukite PROLASH+ šepetėlį tose vietose, kur blakstienos išretėjusios, trumpos ar jų visai nėra, ir palei akių liniją – kur susikerta blakstienų šaknys ir oda.
  • Užmerkite akis 2 minutėms. Leiskite PROLASH+ serumui – stiprikliui visiškai įsiskverbti į blakstienas.
  • Kad greičiau pastebėtumėte rezultatus, tepkite PROLASH+ 2 kartus per dieną, ryte ir vakare.
  • Palaukę 2 minutes, galite daryti makiažą.

SUDĖTIS:  Tai – natūralūs ingredientai, ne tik idealiai maitinantys, bet ir stiprinantys, ilginantys bei tankinantys blakstienas: įvairių augalų mišinys, levandų eterinis aliejus, natūralus vitaminas B ir natūrali augalų esencija. Distiliuotas vanduo, 10 amino rūgščių bioenzimai (EPM), levandų eterinis aliejus, vitaminas B, natūrali augalų esencija, hialurono rūgštis.

Kiekis: 6,5 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis serumas, 6,5 ml

PROLASH+ Blakstienų augimą skatinantis serumas, 6,5 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.