Postquam Bio schock kompleksas Collagen & Elastin 12 x 3 ml

-51%
Postquam Bio schock kompleksas Collagen & Elastin 12 x 3 ml Išplėsti

29,00 €

59,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Turbo užtaisas odai nuo raukšlių - kapsulės su itin didele koncentracija kolageno ir elastino.

Ne veltui kolagenas kartais vadinama jaunystės eliksyru. Iš tiesų, jei odoje pakanka kolageno, ji atrodo sveika, lygi ir skaisti, o natūralios raukšlės formuojasi lėčiau.

Kolageną organizmas gamina natūraliai. Tačiau, kad ir kaip būtų gaila, perkopus 25-tus metus kolageno gamyba ima lėtėti. Kolageno organizmas ima naudoti daugiau nei jo pasigamina, taip su metais atsiranda vis didesnis šio baltymo trūkumas. Sulaukus 45 metų ir daugiau, kolageno organizme pradeda trūkti vis labiau.

Geriausias kolagenas - hidrolizuotas. Idealiausiai jei jis hidrolizuotas natūraliu būdu. Tai reiškia, kad kolageno molekulės suskaidomos į tokias, kurias mūsų organizmas lengviau pasisavina.

Kolageno nauda odai

Kolagenas odai yra vienas svarbiausių komponentų. Dėl to jo trūkumas labai greitai pasimato ir odoje. Oda papilkėja, suglemba, praranda drėgmę, gilėja raukšlelės. Todėl būtina tam užkirsti kelią kuo anksčiau. Jei užtikrinsite pakankamą kolageno kiekį organizme, galėsite ilgiau džiaugtis gražia ir jauna oda.

Elastinas – gyvasis odos baltymas

Mokslininkai teigia, kad raukšlės odoje susiformuoja dėl to, kad suyra elastino molekulės. Pirmieji ženklai moters organizme, rodantys kad mažėja elastino, yra stangrumą praradusi krūtinė ir atsirandančios raukšlelės.

Elastinas ir kolagenas yra pagrindiniai odos jungiamojo audinio baltymai. Kolagenas išlaiko odos drėgmę, elastinas suteikia odai elastingumo ir stangrumo.

Elastinas yra jungiamojo audinio fibrilinis baltymas, kuris įeina į elastinių savybių turinčių audinių sudėtį. Šie baltymai sudaro fibriles, kurios gali būti ištemptos kelis kartus didesniu atstumu negu jų pačių normalus ilgis, po to vėl susisukti ir sugrįžti į pradinę padėtį. Panašiai kaip guma.

Naudojimas: 1 ampulę užtepti ant švarios veido odos. Gerai įmasažuoti ypač raukšlėtose vietose. Geriausias efektas pastebimas panaudojus 4-6 mėn.

Kiekis: 12 x 3 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Postquam Bio schock kompleksas Collagen & Elastin 12 x 3 ml

Postquam Bio schock kompleksas Collagen & Elastin 12 x 3 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.