OZONRELIVE antibakterinis ozonuotas aliejus barzdai, 20 ml

OZONRELIVE antibakterinis ozonuotas aliejus barzdai, 20 ml Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Ozonas – natūralus gamtos reiškinys, stipriausias gamtoje žinomas antibiotikas!!NE VELTUI NIKOL KIDMAN JĮ PAVADINO " OZONAS - DIDYSIS KOSMETOLOGAS"

Apie ozono terapiją turbūt teko girdėti ganėtinai nemažai.

Ozonas, tai galinga jėga, kuri odos audinius praturtina deguonimi ir puikiai drėkina. Ozonidai jungiasi prie eritrocitų, todėl pagerėja deguonies pasisavinimas audiniuose. Jie taip pat sąveikauja su leukocitais, kurie atsakingi už infekcijų slopinimą, todėl stimuliuojama imuninė sistema. O prisijungę prie kitų kraujo elementų stimuliuoja  augimo faktorius,  dėl kurių vyksta ląstelių atsinaujinimas, dalijimasis ir augimas.

Antibakterinis ozonuotas aliejus su arbatmedžiu – tobula priemonė barzdotiesiems. Karts nuo karto galingai dezinfekuoti barzdą tiesiog būtina.

Naudojimas: papurkšti ant barzdos ( geriau arčiau odos) ir nenuplauti.

Kiekis: 20 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OZONRELIVE antibakterinis ozonuotas aliejus barzdai, 20 ml

OZONRELIVE antibakterinis ozonuotas aliejus barzdai, 20 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.