INNOVATIVE Šampūnas blondinėms (-nams) ir žiliems plaukams SILVER-HAIR, 330 ml

INNOVATIVE Šampūnas blondinėms (-nams) ir žiliems plaukams SILVER-HAIR, 330 ml Išplėsti

11,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

SILVER HAIR (pH 6,0) - ŠAMPŪNAS SU ANTISEPTINIU POVEIKIU, SKIRTAS NEPAGEIDAUJAMAM GELTONAM ATSPALVIUI ŠALINTI BEI ŽILŲ PLAUKŲ TAMSINIMUI.

YPAČ REKOMENDUOJAMAS TIEMS, KAS PAGEIDAUJA ITIN ŠVIESIŲ (PLATINOS SPALVOS PLAUKŲ ATSPALVIO). VEIKIA IR ANTISEPTIŠKAI, SAUGO NUO PLAUKŲ SLINKIMO.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: medaus  ir pieno rūgšties veikliosios medžaigos papildytos šalpusinio , kraujažolės ir chinmedžio  ekstraktų bei hidrolizuoto keratino sąveika.

Naudojimas: švelniai įtrinti į sudrėkintus plaukus ir galvos odą, truputį pamasažuoti, palaiktyi iki  5 min. ir gausiai nuskalauti. Pakartoti jei būtina. Po šampūno jei yra reikalinga plaukų skalavimui tinka specialiai skirtas naudojimui su šios linijos šampūnais nuskalaujamas SWEET CONDITIONER. Tinka naudoti kasdien. Suplakti prieš naudojimą. Pakliuvus į akis gausiai nuskalauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Kiekis: 330 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Šampūnas blondinėms (-nams) ir žiliems plaukams SILVER-HAIR, 330 ml

INNOVATIVE Šampūnas blondinėms (-nams) ir žiliems plaukams SILVER-HAIR, 330 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.