INNOVATIVE Intensyvaus poveikio šampūnas nuo itin gausaus pleiskanojimo REGENERATIVE, 1000 ml

-46%
INNOVATIVE Intensyvaus poveikio šampūnas nuo itin gausaus pleiskanojimo REGENERATIVE, 1000  ml Išplėsti

14,00 €

25,80 €

Kiekis:

Pasidalinti:

REGENERATIVE šampūnas skirtas esant labai stipriam pleiskanojimui, itin išsausėjusiai galvos odai. Tai ne tik šampūnas, bet kartu ir kaukė.

Šio šampūno - kaukės švelnus anijoninis pagrindas papildytas drėkinančiais komponentais efektyviai gali išvalyti suragėjusias galvos odos ląsteles, gali padėti sumažinti galvos odos niežulį ir sudrėkinti galvos odą ir plaukus, suteikdamas plaukams stiprumo ir purumo.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: kadagio uogų ekstraktas; pieno rūgštis.

Naudojimas: šis šampūnas - kaukė turi būti naudojamas ant sausų, vos suvilgytų vandeniu plaukų ir odos. Lengvais sukamaisiais judesiais pirštų galiukais įtrinti į galvos odą ir plaukų šaknis ir palikti veikti bent 5 min. Po to pamasažuoti, kruopščiais nuskalauti. Po šampūno rekomenduojamas kondicionierius iš šios linijos SWEET CONDITIONER.

Kiekis: 1000 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Intensyvaus poveikio šampūnas nuo itin gausaus pleiskanojimo REGENERATIVE, 1000  ml

INNOVATIVE Intensyvaus poveikio šampūnas nuo itin gausaus pleiskanojimo REGENERATIVE, 1000 ml

Kadagių ekstraktas pasižymi stipriomis antiseptinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, naudojamas esant įvairiems odos pažeidimams,  skatina ląstelių regeneraciją, tinka esant egzemai, dermatitui. Greitai stabilizuoja odos būklę, stiprina plaukus.

Pieno rūgštis - yra vienas iš natūralių drėkinamųjų veiksnių. Drėkina, lygina ir minkština odą bei gerai sulaiko drėgmę. Normalizuoja epidermio funkciją.stipriai drėkina, reguliuoja rūgštinį odos balansą. Didina odos elastingumą, gerina ląstelių medžiagų apykaitą.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.