INNOVATIVE Stiprus tonikas BIOTYNE, 5x10 ml+5x75mg

-39%
INNOVATIVE Stiprus tonikas  BIOTYNE, 5x10 ml+5x75mg Išplėsti

17,00 €

28,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Galioja 2024.05

Slenkant plaukams, turime kuo greičiau suaktyvinti galvos odos cirkuliaciją, kad plauko folikulas būtų aprūpintas visomis reikiamomis medžiagomis. Nes jų deficitas "užmigdys" folikulą ir nebeišaugs naujas plaukas.

BIOTYNE - MULTIVITAMINŲ KOMPLEKSAS PLAUKAMS, YPAČ REKOMENDUOJAMAS ESANT TIEK SILPNAM PLAUKŲ SLINKIMUI, TIEK STIPRIAM.

Skysto pavidalo tonikas, itin stipraus veikimo veikia plauko svogūnėlį, gali padėti aktyvinti galvos odos kraujotaką, reguliuoti riebalinių liaukų veiklą, mažinti galvos odos problemas (niežulį, pleiskanojimą, netgi alergines reakcijas).

Pagrindinės veikliosios medžiagos - B grupės vitaminai (B1 - tiaminas; B5 - kalcio pantotenatas; B6 - piridoksinas; B7 - biotinas; B8 - inozitolis; B10); hidrolizuotas kolagenas, citrinos rūgštis.

Bene pagrindinį vaidmenį atlieka BIOTINAS, kuris Lietuvoje itin retas.

BIOTINAS būtinas plaukų augimui, gali būti naudojamas kaip prevencinė priemonė prieš plaukų slinkimą.  Reikalingas norintiems turėti stiprius ir žvilgančius plaukus. Tai yra moksliškai įrodyta ir patvirtinta. Tyrimai parodė, kad naudojant priemones su biotinu gali pagerėti plaukų augimo procesas ir gali pavykti atsikratyti plaukų problemų. Naudojant priemones su biotinu sukeliamos permainos plaukų augimo cikle, nes ląstelės gali būti aprūpinamos maistu ir gali būti pagerinama galvos odos kraujotaka.

VITAMINAS B8 veikia biologinius procesus odos ir plaukų paviršiuje, gali padėti mažinti plaukų slinkimą, plikimą, greitinti plaukų augimą. Gali skatinti plaukų vystymąsi ir augimą.

VITAMINAS B5 gali stiprinti plaukų šaknų struktūrą ir stabdyti plaukų slinkimą, apsaugoti juos nuo ankstyvo pražilimo.

PRIEMONĘ SUDARO 2 BUTELIUKAI, KURIUOS REIKIA SUMAIŠYTI. TAI INOVATYVI PRIEMONĖ.

Naudojimas: ištrinkti  plaukus ir galvos odą su tinkamu  šampūnu, nuskalauti, nusausinti. Suplakite ampulės turinį, nulaužkite ampulės kakliuką, supilkite ampulės turinį į buteliuką su milteliais. Uždenkite plastikiniu dangteliu ir gerai turinį suplakite,kol pasidarys vientisa masė. Lašinant po kelis lašus, sudrėkinkite galvos odą ir plaukų šaknis šiuo tirpalu, pirštų galiukais sukamaisiais judesiais švelniai išmasažuokite galvos odą. Nenuskalauti. Nedžiovinti džiovintuvu. Likutį uždengti gaubtuku (aktyviosios medžiagos neišgaruoja) ir sunaudoti per 10 dienų. Tik išoriniam naudojimui. Esant rimtam slinkimui rekomenduojama naudoti kas antrą dieną po plaukų trinkimo ant švarios, rankšluosčiu nusausintos galvos odos. Esant pagerėjimui naudoti 2 kartus per savaitę, profilaktiškai – 1 kartą per savaitę.

Kiekis: 5 ampulės ir 5 buteliukai su milteliais

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Stiprus tonikas  BIOTYNE, 5x10 ml+5x75mg

INNOVATIVE Stiprus tonikas BIOTYNE, 5x10 ml+5x75mg

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.