PULANNA Ženšenio kremas GINSENG, 30 g

-40%
PULANNA Ženšenio kremas GINSENG, 30 g Išplėsti

9,00 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PULANNA ŽENŠENIO KREMAS

PULANNA kosmetikos kūrėjai skelbia perversmą kovoje su odos senėjimu! Tai “amžinojo gyvenimo žole“ vadinamo ŽENŠENIO kremas, skirtas visapusei, senėjimo simptomų išvargintos odos priežiūrai.

Šio kremo sudėtis itin turtinga. Ją sudaro VITAMINAI A, F, B5, LAUKINIO ŽENŠENIO EKSTRAKTAS bei NAKVIŠŲ ALIEJUS.

Technologija sukurta taip, kad ŽENŠENIS prasiskverbtų į gilesnius odos sluoksnius ir ten veikdamas skatintų odos medžiagų apykaitą bei pagerintų odos ląstelių veiklą. Tai itin veiksmingas ginklas kovoje odos senėjimu!

Nieko nelaukite - grąžinkite savo odai jaunystę! Išbandykite kruopščiai PULANNA specialistų subalansuotą ŽENŠENIO kremą.

NAUDOJIMAS: kremą tepkite ant švarios, sausos odos ryte ir vakare. Lengvais sukamaisiais judesiais trinkite kremą tol, kol jis visiškai susigers į odą.

Kiekis: 30 g.

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PULANNA Ženšenio kremas GINSENG, 30 g

PULANNA Ženšenio kremas GINSENG, 30 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.