WT METHODE Itin stipraus poveikio grožio ampulės BEAUTY SERUM FORMULA SAFE NR. 3, 12x10ml

WT METHODE Itin stipraus poveikio grožio ampulės BEAUTY SERUM FORMULA SAFE NR. 3, 12x10ml Išplėsti

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaip atskirti, ar plaukų problema yra rimta, ar dar neverta susirūpinti? Kiekvienas atvejis yra individualus, pateikiame Jums kelis klausimus:

  • Jūsų plaukai tapo sausi, trapūs, lūžinėjantys, prarado blizgesį?
  • Plaukai slenka ilgą laiką?
  • Jūsų galvos oda riebaluojasi taip, kad net trinkdami galvą kasdien nesijaučiate gerai?
  • Vargina vis daugėjančios pleiskanos ir niežulys, atsiradęs galvos odoje?
  • Kyla nerimas, kai po galvos plovimo vonioje lieka vis daugiau plaukų?

Jei bent į vieną į šių klausimų atsakėte teigiamai, o pleiskanojimas, galvos niežulys, plaukų slinkimas ar kitos su plaukais ir galvos oda susijusios problemos kartojasi nuolat, užsitęsia ilgus periodus,vadinasi jums reikia rimtos pagalbos.

Dažna klaida - plaukų problemas spręsti kosmetinėmis priemonėmis, moterys ir vyrai ieško "stebuklingo" šampūno, kuris sustabdytų plaukų slinkimą ar išspręstų kitą galvos odos ar plaukų problemą, tuomet uždelsia tikrosios problemos sprendimą ir net pablogina bendrą situaciją.

Plaukai itin aktyviai pradeda slinkti tuomet, kada yra pažeidžiami iš vidaus. Plaukų slinkimą lemia pačios įvairiausios priežastys - žmogaus genetika, patirtos chirurginės operacijos, hormoniniai pakitimai, kurie, pavyzdžiui, moterims pasireiškia po gimdymo, nesuderinta mityba ir alinančioms dietos. Todėl rimtos problemos turi būti šalinamos tik pasitelkus specialias, terapines priemones ir dažniausiai varijuojant kelis preparatus iškarto. Kad plauko struktūra atsistatytų tiek iš vidaus, tiek ir iš išorės.

Viena iš efektyvių, itin silpnus, skilinėjančius, nualintus, trupančius plaukus atstatančių bei galvos odos problemas sutvarkančių priemonių yra ampulės BEAUTY SERUM FORMULA SAFE.

Šią priemonę galima pavadinti ATRADIMU KOSMETIKOS PRAMONĖJE, nes tai yra  unikalus dvejopos paskirties odos ir plaukų struktūros koncentruotas apsauginis biokonservantas visų tipų plaukams su  ribonukleininėmis rūgštimis (nealkoholinis tirpalas).  Rezultatas - efektyvi apsauga greitai besiriebaluojantiems plaukams (apsaugo nuo pernelyg greito odos riebalų išsiskyrimo bei jų pasiskirstymo per plaukų ilgį - riebalų perteklius tiesiog nuslysta, neužsilaikant per "elastinį tvarstį"), plaukai išlieka švelnūs ir stangrūs.

Šios ampulės rekomenduotinos:

1. Visų tipų plaukų pilnai apsaugai nuo kenksmingų išorinių veiksnių - karščio ir garo, sūraus jūros bei chloruoto baseinų vandens, oro drėgmės, lietaus poveikio ir pan., nes atstumia drėgmę ir išlaiko plaukus “švariais”. Pavyzdžiui, po maudymosi po dušu be šampūno plaukams džiūnant apsauga iš naujo suaktyvėja ir išlieka aktyvi iki sekančio trinkimo šampūnu. Vėlesnis plaukų sudrėkinimas ar plovimas be šampūno tik sustiprina preparato poveikį, dėl to yra viena efektyviausių ypatingai nusilpusių ir ilgų plaukų apsaugų sportuojant ar poilsio metu.

2. Esant itin greitam riebalavimuisi.

3. Labai dažnai dažant, tiesinant.

Taip pat efektyvus norint suteikti plaukams didesnę apimtį (veikia panašiai kaip skystas vaškas), purumo ir blizgesio bei po visų cheminių procedūrų ("uždaro" plaukų raginį sluoksnį).

Norint pasiekti maksimaliausio efekto, rekomenduojama naudoti kartu su ampulėmis FLUID HAIR "dengiant iš viršaus" šį preparatą - viena efektyviausių priemonių kompleksiškai gydant rimtesnius plaukų struktūros pažeidimus.

Veikia net iki sekančio plaukų plovimo. Be silikono.

Naudojimas: gerai ištrinkti plaukus ir galvos odą tinkamu šampūnu, rekomenduotina tos pačios linijos. Nulaužti ampulės kakliuką, specialaus dangtelio pagalba tolygiai paskirstyti ampulės turinį per visą plaukų ilgį lengvai šukuojant. Nemaigyti, nemasažuoti, netrinti į galvos odą, neskalauti. Ampulės turinio pakanka ilgiems plaukams, jei plaukai trumpesni, likutį galima naudoti kitą kartą (kiek įmanoma greičiau). Preparatą naudoti visų galimų procedūrų pabaigoje, nes vadinamas “elastinis tvarstis” išsaugo ankstesnių procedūrų rezultatus, tačiau naikina galimų, toliau sekančių preparatų poveikį Preparato naudojimas nėra ribojamas.

Norint pasiekti geresnį ir greitesnį efektą, patariame naudoti papildomas priemones, kurias rekomenduojame atskirų konsultacijų metu (telefonu arba el.paštu).

Kiekis: 12x10 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Itin stipraus poveikio grožio ampulės BEAUTY SERUM FORMULA SAFE NR. 3, 12x10ml

WT METHODE Itin stipraus poveikio grožio ampulės BEAUTY SERUM FORMULA SAFE NR. 3, 12x10ml

Šią priemonę galima pavadinti ATRADIMU KOSMETIKOS PRAMONĖJE, nes tai yra  unikalus dvejopos paskirties odos ir plaukų struktūros koncentruotas apsauginis biokonservantas visų tipų plaukams su  ribonukleininėmis rūgštimis (nealkoholinis tirpalas). RNA ribonukleininės rūgštys  tiesiogiai veikia plaukų retikuliarinių (paslėptų viduje) struktūrų atkūrimą bei apsupa išorinį sluoksnį kaip “elastinis tvarstis” ilgai išliekančia apsaugine plėvele. Tuo tarpu preparato formulės aktyvieji jazminų,  kadagių , eršketuogių  ir citrinų natūralūs komponentai, kurie pasižymi antibakteriniu, antiseptinių, mikrocirkuliaciją aktyvinančiu ir audinių kvėpavimą gerinančiu poveikių odai, efektingai stabilizuoja odos riebalinių liaukų veiklą esant tiek jų sekrecijos nepakankamumui tiek ir, ypatingai, jos pertekliui. Rezultatas - efektyvi apsauga greitai besiriebaluojantiems plaukams (apsaugo nuo pernelyg greito odos riebalų išsiskyrimo bei jų pasiskirstymo per plaukų ilgį - riebalų perteklius tiesiog nuslysta, neužsilaikant per "elastinį tvarstį"), plaukai išlieka švelnūs ir stangrūs.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.