Aliejų mišinys - priešraukšlinis veido serumas, 30 ml

Aliejų mišinys - priešraukšlinis veido serumas, 30 ml Išplėsti

11,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

"PRIEŠRAUKŠLINIS VEIDO SERUMAS" tai nerafinuotų aliejų bei augalinių ekstraktų mišinys: skvalenas, orchidėjų ekstraktas, persikų kauliukų aliejus, kokoso aliejus, gardenijos ekstraktas, agurklių aliejus, medetkų aliejus, avokado aliejus, jojoba aliejus, erškėtuogių aliejus.

Senolių patirtis sako - medžių sviestai ir aliejai yra neatsiejama natūralios kosmetikos dalis...

Tai priemonės, kurios gali padėti apsaugoti odą ir plaukus nuo saulės, šalčio ir vėjo. Gali padėti atstatyti nudegusią, labai sausą, sutrūkinėjusią odą Tinka probleminei odai. Gali padėti sumažinti egzemos, psoriazės ir žvynelinės simptomus, sumažinti strijas, odos dėmes, randus, nudegimus ir raukšles.

Oda yra pats didžiausias žmogaus organas. Ji yra pralaidi ir porėta. Per odą, kaip ir per maistą patenka visos kenksmingos medžiagos, kurios žaloja ir teršia organizmą.

Mes stengiamės atrinkti tai kas pasaulyje yra geriausio ir išgauta tradiciniais šimtmečių patvirtintais būdais. Nenaudojamos jokios mašinos, viskas daroma pagrinde rankomis ir tik iš natūralių produktų. Tokiu būdu išsaugomas maksimalus kiekis vertingųjų savybių. Šie aliejai išlaiko nuostabų, unikalų kvapą, spalvą ir tekstūrą. Juose nėra jokių cheminių medžiagų, kurios sukelia alergiją ir dirgina odą.

Ne specialiai auginami, o laukinėje gamtoje užaugę augalai yra nepakartojami. Individuali yra jų istorija, jų amžius ir gyvybinės galios. Laukinėje gamtoje, į kurią nesikiša žmogus, išgyvena tik patys stipriausi augalai. Iš čia jų beribė gyvybinė galia ir produkto unikalumas. Pajauskite, kaip maloniai susigeria ir gali padėti apsaugoti odą tikras, augalo grūde subrandintas aliejus, kaip saulės ir gamtos galia koncentruojasi lašelyje, kaip galima su atida padaryti daugiau, nei su dideliu kiekiu niekam neverto skysčio.

Šis PRIEŠRAUKŠLINIS VEIDO SERUMAS su vertingiausiais senėjimą stabdančiais ingredientais gali padėti užtikrinti intensyvią ląstelių apsaugą ir prailginti jų gyvavimo ciklą. Serumas stipriai drėkina ir tonizuoja odą, gali padėti sumažinti dėl sausumo atsiradusias net giliausias raukšles. Oda akimirksniu gali tapti atgaivinta, lygesnė ir stangresnė. Priemonės sudėtyje esantys kruopščiai atrinkti vertingieji aliejai kaskart naudojant lepina ir puoselėja odą. Skirta visų tipų odai.

Naudojimas: tepti ant drėgnos odos.

Kiekis: 30 ml rudo stiklo indelyje

Kilmės šalis: UK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Aliejų mišinys - priešraukšlinis veido serumas, 30 ml

Aliejų mišinys - priešraukšlinis veido serumas, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.