DAILY KONJAK KEMPINĖ ALOE VERA

DAILY CONCEPT KONJAK KEMPINĖ ALOE VERA Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Natūrali augalinė biologiškai suyranti konjac kempinė iš amorfofalų, lot. Amorphophalus konjac, šakniagumbių. Amorfofalai auga rytų Azijoje - Korėjoje, Japonijoje, Kinijoje; dėl įspūdingo dydžio ir formos žiedo augalas vadinamas velnio liežuviu. Jų šakniagumbiai tuose kraštuose nuo seno naudojami ir maistui. 

Konjac kempinė švelniai nuvalo ir nušveičia negyvas ląsteles, netraumuoja, nepakeičia odos pH, nesutrikdo odos mikrobiotos.

Konjac juoda kempinėlė rekomenduojama probleminės, riebios, į spuogus linkusios odos priežiūrai. Ji praturtinta bambuko anglimi, kuri pasižymi antioksidacinėmis savybėmis ir yra turtinga  mineralų, kurie gali padėti esant riebalų pertekliui, inkštirams ar spuogams. 

Aloe vera puikus odos drėkiklis.

NAUDOJIMAS:

1. Prieš naudojant kempinėlę ją reikia sudrėkinti vandeniu. Jeigu kempinėlė yra naudojama ne pirmą kartą ir išdžiuvo, visada leiskite pilnai sugerti vandenį prieš naudojimą;

2. Sukamaisiais judesiais masažuokite veido odą, daugiau dėmesio skirdami jautrioms ir probleminėms vietoms. Prausiant veidą šia kempinėle papildomai jokios kosmetikos priemonės nėra privalomos, tačiau galimos naudoti. Kempinėlės pagalba Jūsų įprastas veido prausiklis pateks giliau į odą ir geriau ją veiks;

3. Po naudojimo kempinėlę išplaukite, nuspauskite vandens perteklių (kempinėlės niekada negręžkite, nes tokiu būdu ji gali būti pažeista) ir pakabinkite sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų. Nelaikykite dušo kabinoje ar kitoje itin drėgnoje aplinkoje.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAILY KONJAK KEMPINĖ ALOE VERA

DAILY KONJAK KEMPINĖ ALOE VERA

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.