INNOVATIVE Tonikas HAIR ENERGY su augaline placenta, 12x10ml

-52%
INNOVATIVE Tonikas HAIR ENERGY su augaline placenta, 12x10ml Išplėsti

12,50 €

25,80 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Slenkant plaukams, turime kuo greičiau suaktyvinti galvos odos cirkuliaciją, kad plauko folikulas būtų aprūpintas visomis reikiamomis medžiagomis. Nes jų deficitas "užmigdys" folikulą ir nebeišaugs naujas plaukas.

HAIR ENERGY tonikas skirtas esant nusilpusiam plaukui, dažnai pasireiškiant plaukų slinkimui, galvos odos problemoms.

Veikliosios medžiagos efektyviai gali padėti stimuliuoti galvos odos kraujotaką, sukeldamos terminį poveikį galvos odai, gali padėti skatinti ir greitinti stipresnių plaukų augimą, stimuliuoti plaukų svogūnėlių ląstelių formavimąsi bei medžiagų apykaitą, mažinti galvos odos dirglumą, gali turėti dezinfekuojantį, priešuždegiminį, odos kapiliarų stiprinamąjį poveikį. Rekomenduotinas vyrams ir moterims esant lėtinio, paveldėto plaukų slinkimo požymiams, ypatingai esant trapiems, plonėjantiems plaukams.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: hidrolizuotas sojų proteinas, augalinė placenta. Veikia greitai ir efektyviai.

Hidrolizuoti sojų proteinai – aukštos kokybės augalinės kilmės baltymai.  Sumažina odos bei plaukų šiurkštumą ir skilinėjimą dėl sauso oro ar klimato sąlygų.

Naudojimas: išplauti plaukus tinkamu šampūnu, nusausinti.Sukamaisiais judesiais 2-3 min. pamasažuoti galvos odą. Suplakti buteliuko turinį ir, lašinant po keletą lašų specialaus dozatoriaus pagalba, paskleisti toniką per galvos odą. Pratęsti galvos odos masažą iki lengvo galvos odos paraudimo ir įšilimo, kurie išnyks po 5-8 min. Masažuoti pirštų galiukais sukamaisiais judesiais iki visiško susigėrimo. Nenuskalauti. Nedžiovinti džiovintuvu. Intensyviam stiprinimui naudoti kasdien rytais ir vakarais po plaukų trinkimo su šampūnu ar be jo. Esant pagerėjimui mažinti naudojimo dažnumą, profilaktiškai – tik po plaukų plovimo. Naudojant kaip gydymo kursą jo minimali trukmė yra 30 dienų, po to ne mažiau 10 dienų pertrauka ir galima pakartoti vėl. Esant pagerėjimui naudoti 2 kartus per savaitę, profilaktiškai – 1 kartą per savaitę. Sumažėjus plaukų slinkimo ir galvos odos problemoms galima atitinkamai pereiti prie silpnesnės koncentracijos AMINOACID toniko profilaktinio naudojimo.

Kiekis: 12 ampulių

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Tonikas HAIR ENERGY su augaline placenta, 12x10ml

INNOVATIVE Tonikas HAIR ENERGY su augaline placenta, 12x10ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.