POSTQUAM NAKTINIS KREMAS SU KERAMIDAIS, 50 ml

-58%
POSTQUAM NAKTINIS KREMAS SU KERAMIDAIS, 50 ml Išplėsti

23,00 €

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Gėrio prisilietimas prie jūsų odos.

Keramidų linija, praturtinta murumuru sviestu, Vitaminu A, Hialurono rūgštimi.

Keramidai drėgmės saugotojai mūsų odoje, efektyviai padeda apsaugoti odą nuo dehidratacijos, niežėjimo ir šerpetojimo, maitina odą, suteikia jai gyvybingumo ir audinių vientisumą, sumažina su amžiumi susijusių pokyčių požymių atsiradimą.

 Hialurono rūgštis – kosmetologijos legenda, turi savybę pritraukti ir sulaikyti vandenį, taip užtikrindama odos elastingumą ir stiprinimą. Šiame kreme naudojama didilės molekulinės masės (1500-1800 kDa) hialurono rūgštis, kuri suteikia nedidelį odos patempimą, sumažinant raukšlelių matomumą.

Vitaminas A dar dažnai vadinamas retinoliu, daugelį metų buvo viena geidžiamiausių sudėtinių dalių kremuose, kurie turėjo stabdyti odos pokyčius ir pailginti jos jaunystę. „Sureagavęs“ su odos ląstelėmis, virsta retino rūgštimi, kurios poveikis odai tikrai stebinantis – aktyviai skatina kolageno gamybą, storina epidermio sluoksnį, mažina raukšles ir odos pigmentaciją, padeda gerinti odos drėgmės balansą, veikia kaip galingas antioksidantas.

Murumuru sviestas.  Murumuru svieste esanti oleino riebalų rūgštis veikia kaip emolientas, sukuria apsauginę plėvelę ant odos, kuri padeda apsaugoti nuo drėgmės praradimo.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM NAKTINIS KREMAS SU KERAMIDAIS, 50 ml

POSTQUAM NAKTINIS KREMAS SU KERAMIDAIS, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.