PURE MINERAL Serumas plaukams su arganu ir negyvosios jūros mineralais sausiems ir pažeistiems plaukams, 100 ml

-45%
PURE MINERAL Serumas plaukams su arganu ir negyvosios jūros mineralais sausiems ir pažeistiems plaukams, 100 ml Išplėsti

16,00 €

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NEGYVOSIOS JŪROS KOSMETIKA VERTINAMA VISAME PASAULYJE JAU TŪKSTANTMEČIUS. JOS TEIKIAMOS SAVYBĖS PRANOKSTA DAUGELIO LŪKESČIUS.

Plaukų serumas su arganu ir negyvosios jūros mineralais gali padėti atgaivinti bei pamaitinti plaukus, apsaugoti plaukus nuo karščio, purvo ir teršalų. Sudėtyje esantis keratino aliejus gali suteiks plaukams žvilgesio, minkštumo, švytėjimo, neleis plaukams pūstis ir elektrintis. Plaukai taps lygūs ir žvilgantys.

STIPRINANTIS, ATSTATOMASIS serumas su Argano aliejumi, vienu iš brangiausiu ir labiausiai vertinamu pasaulyje aliejumi, išgauto iš nykstančio augalo vaisių Argania Spinosa, augančio tik pietvakarių Maroke bei saugomo UNESSO, kuriame yra daugiau nei 80 procentai nesočiųjų riebalų rūgščių, tame tarpe Omega 6, daug vitamino E bei augalinių sterolių, kurie stabdo ląstelių peroksidaciją, t.y.senėjimo procesus.

Natūralūs antioksidantai, esantys argano aliejuje, stiprina plaukus, atstato pažeistų plaukų ląstelių membranas, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams apsaugą, plaukai tampa minkšti, lankstūs ir gyvybingi.

Išskirtinės formulės dėka suderinamos drėkinamosios ir atstatomosios savybės. Plaukų serumas pripildo plaukus trūkstamomis medžiagomis, kad jie taptų sveikesni ir labiau žvilgėtų

Apie Negyvosios jūros mineralų naudą galvos odai ir plaukams prirašyta begalės mokslinių straipsnių. Ne veltui NEGYVOJI JŪRA LAIKOMA - PASAULIO NATŪRALIA GYDYKLA.

Kiti plaukų serumo sudėtyje esantys komponentai tik papildo plauko atstatomąjį poveikį.

Sudėtyje nėra: druskų, SLS.

Naudojimo būdas: išspauskite kelis lašus ant delnų ir paskirstykite ant sausų ar drėgnų plaukų, ypač ant galiukų.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PURE MINERAL Serumas plaukams su arganu ir negyvosios jūros mineralais sausiems ir pažeistiems plaukams, 100 ml

PURE MINERAL Serumas plaukams su arganu ir negyvosios jūros mineralais sausiems ir pažeistiems plaukams, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.