BABARIA Drėkinantis ir maitinantis kondicionierius plaukams HYDRA&NUTRITIVE, 200 ml

-51%
BABARIA Drėkinantis ir maitinantis kondicionierius plaukams HYDRA&NUTRITIVE, 200 ml Išplėsti

4,90 €

9,99 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Plaukų kondicionierius BABARIA HYDRA&NUTRITIVE akimirksniu drėkina, maitina ir minkština plaukus, palengvina plaukų iššukavimą. Tinka kasdieniam naudojimui,

Dėka savo sudėtyje esančio aloe vera ir argano aliejaus, jis efektyviai rūpinasi galvos odos ir plaukų priežiūra, suteikdamas jiems ryškumo ir atstatydamas drėgmės balansą.

Sudėtyje esantis:

  •          Alavijas turtingas eterinių aliejų, angliavandenių, baltymų, vitaminų, fermentų, mineralų ir amino rūgščių. Visi šie komponentai tarpusavyje sąveikauja gerindami galvos odos būklę ir reguliuodami pH.
  •          Argano aliejus drėkina plaukus, skatina plaukų augimą, yra nepakeičiama priemonė nekontroliuojamiems ir nesuvaldomiems plaukams, užrakina drėgmę plaukuose todėl apsaugo nuo džiovintuvo ir plaukų formavimo priemonių neigiamo poveikio.

Naudojimas:  tepkite ant nuplautų plaukų švelniai masažuodami. Palikite keletą minučių, tada nuplaukite.

Kiekis: 200 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Drėkinantis ir maitinantis kondicionierius plaukams HYDRA&NUTRITIVE, 200 ml

BABARIA Drėkinantis ir maitinantis kondicionierius plaukams HYDRA&NUTRITIVE, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.