WT METHODE Atstatantis tonikas, stiprinantis plaukus vyrams, 120 ml

WT METHODE Atstatantis tonikas, stiprinantis plaukus vyrams, 120  ml Išplėsti

10,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ATSTATANTIS TONIKAS, STIPRINANTIS PLAUKUS, 120 ml

Į sudėtį įeinantis mentolis suteikia vėsinamąjį ir tonizuojamąjį efektą, mažina riebalinių liaukų aktyvumą, stimuliuoja kraujo ir limfos mikrocirkuliaciją limfoje.

Palaiko sveiką plaukų augimą bei mažina plaukų slinkimą.

Veikliosios medžiagos: Apynių ekstraktas; Ramunėlių ekstraktas; Keratinas yra natūraliai drėkinanti ir atkurianti plaukų struktūrą medžiaga, kuri dar ir  didina jų elastingumą. Reguliariai naudojant, plaukai įgyja sveiką išvaizdą, natūralų blizgesį, gyvybingumą ir lengvai šukuojami. Užtepus ant plaukų nereikia nuskalauti. Tonikas RECOVER rekomenduojamas naudoti  po RECOVER POWER šampūno.

Kiekis: 120 ml

Kimės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Atstatantis tonikas, stiprinantis plaukus vyrams, 120  ml

WT METHODE Atstatantis tonikas, stiprinantis plaukus vyrams, 120 ml

Apynių ekstraktas įrodė antimikrobinį aktyvumą. Jis maitina, ramina ir pašalina galvos odos pleiskanojimą. Ramunėlių ekstraktas turi antiseptinių savybių ir mažina dirglumą. Keratinas yra natūraliai drėkinanti ir atkurianti plaukų struktūrą medžiaga, kuri dar ir  didina jų elastingumą. Reguliariai naudojant, plaukai įgyja sveiką išvaizdą, natūralų blizgesį, gyvybingumą ir lengvai šukuojami.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.