INNOVATIVE Polivitaminų tonikas nuo plaukų slinkimo SKYNCARE, 150 ml

-20%
INNOVATIVE Polivitaminų tonikas nuo plaukų slinkimo SKYNCARE, 150 ml Išplėsti

11,30 €

14,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

SKYNCARE STIPRUS POLIVITAMINŲ KOKTEILIS GALVOS ODAI BEI PLAUKAMS

Dauguma išleidžiame krūvas pinigų pirkdami aukščiausios kokybės šampūnus bei kondicionierius. Tačiau mažai kas rimtai pagalvoja, jog reikia pasirūpinti ir galvos oda. Kadangi ji nesimato po mūsų plaukais, mes apie ją pamąstome tik tuomet, kai iškyla problemos. Pagal statistiką, beveik 50 proc. žmonių yra ar buvo pažeista galvos oda. Tačiau yra daug būdų, kaip šiuos pažeidimus galima gydyti.

Jei galvos oda sveika, ji yra rausvos spalvos, nepleiskanoja. Plaunant arba šukuojant plaukus netenkama negyvų ląstelių ir tuo pačiu metu odoje yra gaminamos naujos ląstelės. Kad galvos oda būtų geriau apsaugota, riebalinės odos liaukos išskiria natūralias riebalines medžiagas, kurios drėkina galvos odą ir plaukus. Paprastai ląstelių ir riebalų gamyba subalansuota, bet natūrali pusiausvyra gali būti labai lengvai pažeista - tuomet pasirodo nemalonūs nesveikos galvos odos simptomai - pleiskanojimas, o to pasekoje ir plaukų slinkimas.

Pleiskanos – dažniausiai pasitaikanti plaukų problema, ypač žiemos pabaigoje. Apie 50 procentų suaugusių žmonių bent kartą yra kentėję dėl pleiskanų. Kartais į jas nekreipiama dėmesio. O be reikalo. Įsisenėję pleiskanos gali tapti plaukų slinkimo priežastimi. Todėl pastebėjus pleiskanas reikia iškart imtis priemonių.

SKYNCARE TONIKAS skirtas būtent subalansuotam galvos odos drėkinimui ir maitinimui. Gali padėti skatinti galvos odos ląstelių regeneraciją. Efektyviai gali padėti slopinti sausą pleiskanojimą, atkurti galvos odos mikrofloros pusiausvyrą ir stabilizuoti galvos odos būklę. Galimai stiprina silpstančius plaukus bei gali skatinti jų augimą dėka plaukų svogūnėlių metabolinių procesų pagreitinimo ir bendro aktyvaus maitinančio poveikio galvos odai.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: glicerinas ir šlapalo derinys su B grupės vitaminų kompleksu: B5, B3, B12, B9, B6 ir B2 bei vitaminu C.

Veikimas visapusiškas, ilgalaikis ir aktyvus. Tonikas nenuplaunamas, neriebinantis plaukų.

Naudojimas: išplauti plaukus šampūnu, nusausinti rankšluosčiu. Pirštų galiukais sukamaisiais judesiais 2-3 min. išmasažuoti galvos odą. Suplakti buteliuko turinį ir, lašinant po keletą lašų, paskleisti toniką per galvos odą. Masažuoti pirštų galiukais sukamaisiais judesiais iki visiško susigėrimo. Nenuskalauti. Nedžiovinti džiovintuvu. Intensyviam priežiūrai naudoti kasdien rytais ir vakarais po plaukų trinkimo su šampūnu ar be jo lengvai sudrėkinant toniku galvos odą. Esant pagerėjimui mažinti naudojimo dažnumą, profilaktiškai – tik po plaukų plovimo. Pakliuvus į akis ar veido odos gausiai nuskalauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Kiekis: 150 ml

Kilmės šalis: Ispanija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Polivitaminų tonikas nuo plaukų slinkimo SKYNCARE, 150 ml

INNOVATIVE Polivitaminų tonikas nuo plaukų slinkimo SKYNCARE, 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.