INNOVATIVE Kremas SKYNDERM galvos odai, veikiantis ląstelių lygmenyje, 6x12ml

-50%
INNOVATIVE Kremas SKYNDERM galvos odai, veikiantis ląstelių lygmenyje, 6x12ml Išplėsti

10,00 €

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

SKYNDERM, kremas plaukuotai galvos odai, kuris veikia ląstelių lygmenyje.

DĖMESIO!!! TAI UNIKALI FORMULĖ, NUO KURIOS TURĖTŲ PRASIDĖTI BET KOKS GALVOS ODOS IR PLAUKŲ ATSTATYMAS. KOL GALVOS ODOS MIKROFLORA NĖRA SUTVARKYTA, NEBUS VEIKSMINGA NEI VIENA PRIEMONĖ 100 %.

Šio kremo tikslas - atverti kelią galvos odos problemų sprendimui. Jis naudojamas prieš serumo, kaukės, šampūno panaudojimą. Tai yra kaip įžanginis žingsnis norint sustabdyti plaukų slinkimą, panaikinti pleiskanojimą, naikinti egzemą ir kt. Kadangi šiuolaikinio gyvenimo sąlygos ir naudotinos maisto ir kosmetikos priemonės išdarko galvos odos natūralią mikroflorą, mes turime tuos nešvarumus pašalinti.

SKYNDERM kremas gali padėti pašalinti mikrobus, nušveisti negyvas ląsteles, regeneruoti visus audinius.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: glicerinas, parafinas, šlapalas, kolagenas, kviečių gemalų proteinai.

Visa tai - kas padės Jums gali padėti pasiekti stulbinantį rezultatą.

Naudojimas: lengvais sukamaisiais judesiais pirštų galiukais įtrinti į neplautus galvos odą ir plaukų šaknis iki visiško susigėrimo (vienam kartui normaliai pakanka pusės tūbelės). Geriausia tai atlikti vakare paliekant kremą nakčiai ir kitos dienos ryte (arba bent po 2-jų valandų) išplauti galvos odą ir plaukus tinkamu šampūnu. Rekomenduotina prieš tepant šį kremą, galvos odą įtrinti  aktyviu serumu ACTIVE 1% arba AMINOACID. Plovimui naudoti šių linijų šampūnus pagal poreikį.

Kiekis: 6x12 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Kremas SKYNDERM galvos odai, veikiantis ląstelių lygmenyje, 6x12ml

INNOVATIVE Kremas SKYNDERM galvos odai, veikiantis ląstelių lygmenyje, 6x12ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.