EKEL Premium klasės ampulė - serumas su kolagenu, 30 ml

-11%
EKEL Premium klasės ampulė - serumas su kolagenu, 30 ml Išplėsti

17,00 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Korėjiečių firmos Ekel PREMIUM klasės ampulė – serumas su kolagenu, 30 ml

Ampulė – tai patentuota korėjiečių technologija. Ampulės - serumo ingredientai skaidomi į smulkias daleles, kas leidžia jiems patekti ir pasiskirstyti odoje itin efektyviai.

Kolagenas odai yra vienas svarbiausių komponentų. Dėl to jo trūkumas labai greitai pasimato ir odoje. Oda papilkėja, suglemba, praranda drėgmę, gilėja raukšlelės.

Skirtas visų tipų odai.

Serumas gali padėti lyginti odos raukšles, daryti odą elastingą bei stangrią, gali intensyviai ją drėkinti. Suglebusi, gyvybingumą praradusi oda gali akimirksniu atgauti elastingumą, tonusą bei stangrumą.

Naudojimas: naudoti po veido tonizavimo. Porą lašų paskirstykite delnuose ir tepkite ant viso veido. Švelniai įtapšnokite, kol visiškai įsigers.

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

EKEL Premium klasės ampulė - serumas su kolagenu, 30 ml

EKEL Premium klasės ampulė - serumas su kolagenu, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.