Eterinis rozalinų aliejus, 5 ml

Eterinis rozalinų aliejus, 5 ml Išplėsti

14,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ROZALINŲ (Viržinių mirtenių) (Bot. Melaleuca ericifolia)

Australijos mirtenių šeimos augalas - pačių australiečių vadinamas gamtos dovana aromaterapeutams.

Rozalinų eterinis aliejus yra tapatinamas su  arbatmedžio bei levandų eteriniais aliejais, tik yra kur kas švelnesnio bei malonesnio aromato dėl jame dominuojančio linalolio. Linalolio kiekis rozalinų eteriniame aliejuje yra 45 %, o tuo tarpu levandos eterinis aliejus jo teturi 35 %. Tad rozalinų eterinis aliejus kartais vadinamas levandiniu arbatmedžiu. Rozalinų eterinis aliejus "suvienija" arbatmedžio ir levandų eterinių aliejų terapines savybes.

Anot garsių aromaterapeutų ypač gera ir stipri sinergija gaunama rozalinų e.a. maišant su čiobrelių e.a.

Kiekis: 5 ml

Kilmės šalis: Australija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis rozalinų aliejus, 5 ml

Eterinis rozalinų aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Rozalinų eterinis aliejus yra tapatinamas su  arbatmedžio bei levandų eteriniais aliejais, tik yra kur kas švelnesnio bei malonesnio aromato del jame dominuojančio linalolio. Linalolio kiekis rozlinų eteriniame aliejuje yra 45 %, o tuo tarpu levandos eterinis aliejus jo teturi 35 % . Tad rozalinų eterinis aliejus kartais vadinamas levandiniu arbatmedžiu. Rozalinų eterinis aliejus "suvienija" arbatmedžio ir levandų eterinių aliejų terapines savybes, tuo būdu laikomas itin galingu:

 - antiseptiku, antispazmatiku;

- stimuliuoja imunitetą;

- ypač gerai veikia kvėpavimo takus esant peršalimo ligoms, tinka net vaikams (kelis lašus sumaišius su kosmetiniu aliejumi įtrinti krūtinės sritį arba garinti aromaterapinėje lempoje); anot australų - staiga užklupus slogai, užtenka pasidaryti inhaliacijas su šiuo eteriniu aliejumi ir slogos kaip nebūta. Yapč veiksmingas turint sinusitą ir rimtus kvėpavimo takų negalavimus.

- Australijoje plačiai naudojamas masažistų, kai reikia atstatyti dvasinę pusiausvyrą, nuimti protinę įtampą, nuo depresijos;

- puikiu pagalbininku odai, nes galima tepti tiesiogiai ant odos, jos nedirgina. Tai puiki alternatyva arbatmdžio eteriniam aliejui tiems, kas nemėgsta aštraus arbatmedžio aromato.

Vienas iš eterinių aliejų, nuimančių danties skausmą. Apmarina tik tą vietą, kurią patepame.

Anot garsių aromaterapeutų ypač gera ir stipri sinergija gaunama rozalinų e.a. maišant su čiobrelių e.a.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.