Sviestas kavos pupelių, 30 g

Sviestas kavos pupelių, 30 g Išplėsti

9,30 €

Kiekis:

Pasidalinti:

(Bot. Coffea arabica). Visai neseniai kava gavo daug dėmesio dėl joje rasto didelio antioksidantų kiekio. Pasirodo, joje esantis kofeinas teikia ir naudos. Todėl kava išpopuliarėjo ir kosmetikos pramonėje. Kavos pupelių sviestas yra spaudžiamas iš skrudintos kavos pupelių, kartu su sojos ir/arba saulėgrąžų aliejumi. Jis gerai drėkina ir yra puikaus aromato, patrauklaus smėlio atspalvio, primenantis kavos skonio ledus.

Oda tampa švelni ir minkšta, tačiau visų pirma sužavi savo dangišku, kaip ką tik šviežiai paruoštos kavos, aromatu. Jame yra didelis kiekis polifenolių, kurie gali padėti puikiai išlaikyti drėgmę. Taip pat jame yra labai daug antioksidantų ir jis gali turėti tam tikrą apsaugą nuo saulės poveikio. Turi dvigubą poveikį: ir drėkina odą ir gali suteikti protui tonuso.

Ideali priemonė celiulito pažeistai odai. Dera sumaišyti su masažiniu aliejumi, įlašinti keletą lašelių eterinio aliejaus, kuris tinkamas šiai problemai naikinti (greifruktų, levandų, kadagio uogų, mandarinų ir kt.)

Naudojimas: tepti ant drėgnos odos.

Kiekis: 30 gr

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Sviestas kavos pupelių, 30 g

Sviestas kavos pupelių, 30 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.