BABARIA SERUMAS NUO PIGMENTINIŲ DĖMIŲ AMPULĖSE, 5 x 2 ml

-62%
BABARIA SERUMAS NUO PIGMENTINIŲ DĖMIŲ AMPULĖSE, 5 x 2 ml Išplėsti

7,20 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Pigmentinės dėmės – tai ir saulės poveikis, ir amžiaus problema, ir vitaminų trūkumas odoje.

Pagrindiniai vitaminai, kurie neleidžia atsirasti ir taip pat šviesina jau esamas pigmentines dėmes yra VITAMINAS C ir B3.

Niacinamidas  ( VITAMINAS B3) neleidžia melaninui pasiekti odos paviršiaus ir taip apsaugo odą nuo UV spindulių žalos: strazdanų, pigmentinių dėmių, hiperpigmentacijos.

- niacinamidas galimai didina keramidų ir riebiųjų rūgščių kiekį odoje, apsaugo odą nuo drėgmės netekimo, stimuliuoja odos mikrocirkuliaciją.

- niacinamidas galimai skatina koenzimų NADH ir NADPH gamybą, kurie reikalingi odos medžiagų apykaitos procesams.

Naudojimas: nuplaukite veidą valikliu. Nusausinkite. Nulaužkite ampulės galvutę. Nedidelį kiekį esencijos švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuojam į odą, kol pilnai įsigers. Galima tepti ir apie akis, saugant, kad nepatektų tiesiogiai į akis. Po to, pagal esamą poreikį, galima naudoti kaukes arba bet kurią kitą Jūsų pasirinktą odos priežiūros priemonę. Ji skirta naudoti kiekvieną dieną, vieną kartą dienoje. Serumą galima naudoti pastoviai. Nereikėtų sutepti iš karto labai didelio kiekio serumo, net jei oda ir sugeria.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 5 x 2 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA SERUMAS NUO PIGMENTINIŲ DĖMIŲ AMPULĖSE, 5 x 2 ml

BABARIA SERUMAS NUO PIGMENTINIŲ DĖMIŲ AMPULĖSE, 5 x 2 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.