BABARIA Ampulės plaukams NUTRITIVE&REPAIR, 5*15 ml

-45%
BABARIA Ampulės plaukams NUTRITIVE&REPAIR, 5*15 ml Išplėsti

7,70 €

14,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Ampulės BABARIA NUTRITIVE & REPAIR yra subalansuotos sausiems, pažeistiems ar lūžinėjantiems plaukams.  Bioaktyvus kompleksas ,,Reset Fiber“ tai kompleksas aprūpinantis plaukus reikalingomis maistinėmis medžiagomis. Naudojant šias ampules plaukais taps sveikesni, stipresni ir labiau žvilgantys.

Sudėtyje esantis:

  •          Apelsinų ekstraktas atgaivina plaukus ir suteiia jiems žvilgesio;
  •          Chia padeda sumažinti plaukų slinkimą ir lūžinėjimą;
  •          Marula aliejus išgaunamas iš marulos medžio augančio Afrikoje vaisių kauliukų pasižymi antioksidantų gausa, sudėtyje esančiomis oleino ir linoleino rūgštimis bei procianidinais, katechinais ir flavanoidais. Suteikia plaukams glotnumo ir žvilgesio

Naudojimas: išplovus plaukus šampūnu, ampulės turinį paskleisti ant plaukų nuo plaukų vidurio iki pat galiukų. Palikti veikti 1-2 minutes. Naudoti kartą per savaitę.

Kiekis: 5*15 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Ampulės plaukams NUTRITIVE&REPAIR, 5*15 ml

BABARIA Ampulės plaukams NUTRITIVE&REPAIR, 5*15 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.