DIET ESTHETIC BALINAMASIS SERUMAS SU VIT C, 30 ml

-48%
DIET ESTHETIC BALINAMASIS SERUMAS SU VIT C, 30 ml Išplėsti

14,00 €

27,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Koncentruotas serumas su Vitaminu C, Niacinamidu, Gliukonolaktonu, Hialurono rūgštimi ir AHA rūgštimis, skirtas pigmentinių dėmių šalinimui, odos skaistinimui.

Preparato sudėtyje esančios veikliosios medžiagos ne tik šviesina esamas pigmentines dėmes, bet ir neleidžia susidaryti naujoms.

Šio serumo  sudėtyje esantis aktyvusis ingredientas Vitaminas C (5%) padeda skaistinti (šviesinti), suvienodinti odos atspalvį bei atkurti jaunatvišką odos švytėjimą. Niacinamidas – vit. B3 (4%) padeda giliai drėkinti odą ir yra skirtas nualintai, pavargusiai veido, paakių bei dekoltė odai.

Šiame preparate yra Gliukonolaktono – polihidroksirūgšties, kuri turi panašių savybių kaip ir AHA rūgštys. Gliukonolaktonas veikia odos paviršiuje ir sulaiko vandenį, drėkina odą, padidina odos elastingumą. Gliukonolaktonas taip pat turi odą šviesinančių savybių. 

AHA rūgštys

Dažniausiai naudojamos AHA tipo rūgštys kosmetikoje – glikolio r. (glycolic acid), pieno r. (lactic acid), migdolinė r. (mandelic acid), azelaino r (azelaic acid), piruvinė r. (pyruvic acid), fitinė r. (phytic acid), kojinė r. (kojic acid), malinė r. (malic acid).

Jos dar kitaip yra vadinamos „vaisių rūgštimis“, nes natūraliai randamos daugybėje vaisių ir gėlių.

Paprastai AHA yra tinkamiausios normaliai, sausai, saulės pažeistai odai, brandesnei odai, nes jos tik nušveičia odos paviršių, o ne prasiskverbia į poras. Su AHA rūgštimis yra atlikta tyrimai, kurie įrodo, jog šios rūgštys gerina kolageno gamybą ir padidina odos gebėjimą surišti drėgmę. AHA rūgštys, priešingai nei BHA grupės rūgštys veikia odos paviršiuje, lengvai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį ir ištirpdamos vandenyje pasišalina nuo odos. 

Šio tipo rūgštys taip pat turi unikalią savybę drėkinti odą, mažinti spalvos netolygumus (pigmentaciją), skaistinti odą ir paskatinti odos regeneraciją. AHA rūgštys tirpsta vandenyje, todėl gerai „dirba“ ant odos paviršiaus. Nustatyta, kad glikolio rūgštis, pieno rūgštis ir citrinos rūgštis, tepamos ant pažeistos odos odos, sukuria padidėjusį mukopolisaharidų ir kolageno kiekį ir padidina odos storį be aptinkamo uždegimo. 

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC BALINAMASIS SERUMAS SU VIT C, 30 ml

DIET ESTHETIC BALINAMASIS SERUMAS SU VIT C, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.