DIET ESTHETIC Kremas JELLYFISH VENOM ESSENCE, 50 ml

-22%
DIET ESTHETIC Kremas JELLYFISH VENOM ESSENCE, 50 ml Išplėsti

18,00 €

23,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

INOVATYVUS KREMAS "JELLYFISH VENOM ESSENCE", KURIO PAGRINDĄ SUDARO ANALOGŲ NETURINTIS DBS (DEEP BLUES SEA) KOMPLEKSAS. Tai giliosios jūros ekstraktų derinys, kuris galimai modeliuoja ir gali padėti atkurti odos struktūrą.

Visapusiškas naujos kartos kremas kuris gali padėti koreguoti visus senėjimo požymius: raukšles, stangrumą, pigmentines dėmes, švytėjimą.

Jellyfish ekstraktas turtingas Fibrilinu, tai yra glikoproteinas, kuris atsakingas už audinio elastingumą, galimai modeliuoja veido kontūrus.

Wakame jūros dumblių ekstraktas gali padėti atkurti mineralų pusiausvyrą odos ląstelėse, stangrinti ir lyginti odą, apsaugoti odos hidrolipidinę plėvelę. Oda gali tapti švelnesnė ir lygesnė, atgauti savo stangrumą, tonusą ir spindesį.

Pajūrinio kritmo (Crithmum maritimum) ekstraktas, kuris yra natūralus veiksnys veikiantis odos senėjimą ir turintis išskirtinių intoksikaciją šalinančių savybių. Šiame  beveik stebuklingame augale yra net 48 mineralai, 16 amino rūgščių, 11 vitaminų;  jame gausu ir riebiųjų rūgščių, vitamino E, o taip pat jame daugiau vitamino C nei kitose jūrinių dumblių rūšyse.

Elastinas gali padėti išlaikyti odos tvirtumą ir elastingumą. 

Kremas labiau panašus į gelį. Labai lengvos konsistencijos, nekemša porų.

Naudojimas: kiekvieną vakarą ir rytą tepkite ant švaraus veido, kaklo ir dekoltė.

Be parabenų, alergenų, sintetinių konservantų.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kremas JELLYFISH VENOM ESSENCE, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas JELLYFISH VENOM ESSENCE, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.