ESI Priešraukšlinis kremas ALOEDERMAL, 30 ml

-55%
ESI Priešraukšlinis kremas ALOEDERMAL, 30 ml Išplėsti

13,00 €

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ALOEDERMAL PRIEŠRAUKŠLINIS DRĖKINAMASIS - MAITINAMASIS KREMAS APLINK AKIS / LŪPAS SU ALAVIJO GELIU, Q10, HIALURONO RŪGŠTIMI, VITAMINAIS A IR E, SALDŽIŲJŲ MIGDOLŲ ALIEJUMI, FITOSTEROLIU, GERMANIU, PANTENOLIU- TAI MAKSIMALUS POVEIKIS JŪSŲ VEIDO ODAI.

ATLIKTI KLINIKINIAI TYRIMAI ATSKLEIDĖ STULBINANČIUS REZULTATUS.

ITIN STIPRUS POVEIKIS LĄSTELIŲ LYGMENYJE, SIEKIANT IŠLAIKYTI ODOS JAUNYSTĘ.

Pirmajame mūsų eros amžiuje Romos mokslininkas Plinijus plačiai aprašė alavijo veiksmingumą gydant žaizdas. Šiandien alavijas laikomas viena efektyviausių gamtinių raminamųjų priemonių saulės nudegintai ar sudirgintai odai, taip pat ir puikiu odos drėkikliu.

Alavijas: atstato prarastą drėgmę, ramina sugrubusią ar saulės nudegintą odą, turi magnio laktato – veikiančio prieš sudirgimus.

Alijošius plačiai naudojamos liaudies medicinoje. Jame gausu proteinų, magnio, cinko, kalcio, vitaminų A, C, E, B ir svarbiausių riebiųjų rūgščių.
Tai yra stabilizuotas, švelnus, beveik identiškas aloe-vera lapo minkštimui gelis. Tepamas ant odos jis padeda atsinaujinti ląstelėms, gerina odos būklę.

Hialurono rūgštis - tolygiai pasiskirsto odoje ir užpildo atsargas, kurios su metais mažėja. Taip pagerėja veido odos kontūras, skaistėja oda, pagerėja odos spalva.

Odos senėjimą stabdantis kofermentas Q10 pasižymi priešraukšliniu, antioksidaciniu poveikiu bei apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Q10 mažina raukšlių gilumą (ypač paakiuose), skaistina odą, sulygina jos spalvą.

Vitaminai A ir E - gyvybiškai svarbūs odai.

Saldžiųjų migdolų aliejus atkuria lipidų sluoksnį ir atstato odos drėgmės balansą.

Pantenolis - ramina, drėkina ir saugo odą.

Tinka visų tipų odai, ypač rekomenduojamas aplink akis ir lūpas, bei dehidratuotai, senstančiai odai.

Be parabenų, alergenų.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Priešraukšlinis kremas ALOEDERMAL, 30 ml

ESI Priešraukšlinis kremas ALOEDERMAL, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.