POSTQUAM LUXURY GOLD dieninis kremas, 50 ml

POSTQUAM LUXURY GOLD dieninis kremas, 50 ml Išplėsti

75,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai išskirtinė, aukščiausios rūšies kosmetika, jungianti naujausius mokslinius atradimus ir efektyviausius natūralius ingredientus.

Unikali prabangių ingredientų nauda garantuoja aukščiausio lygio odos toleranciją.

Senėjimo priežastis visada ta pati: laikui bėgant, odos ląstelės praranda gebėjimą dalytis, oda praranda elastingumą ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Tačiau naudojant atitinkamus kremus galime užbėgti laikui už akių.

LUXURY GOLD DIENINIS KREMAS SU HIALURONU IR AUKSU - "JAUNYSTĖS KREMAS" . Tai visapusiška priežiūra ir ypatinga prabanga kovai su senėjimo požymiais. REZULTATAS - švytinti ir jaunatviškai atrodanti oda!

BE PARABENŲ.

Aukso dalelių nauda Jūsų odai
•    Gali stangrinti ir glotninti odą. Auksas galimai lėtina kolageno ir elastino irimą, gali apsaugo odą nuo suglebimo. suteikti patempimo efektą.
•    Gali padėti lyginti raukšles. Auksas, naudojamas kartu su drėgmės suteikiančia bei stangrinančia sistema, gali suteikti jai švelnumo ir elastingumo. 
•    Gali padėti šviesinti ir skaistinti odą.
•    Gali padėti naikinti laisvuosius radikalus. Auksas galimai kovoja su žalingaisiais laisvaisiais radikalais ir gali apsaugo odą nuo ankstyvojo senėjimo.
•    Gali suteikti aukso švytėjimo. Auksas odai galimai teikia skaistumo ir spindesio.

Nuo Kleopatros laikų auksas naudojamas odai atjauninti. Šiandieną yra saugojama Egipto karalienės aukso kaukė, kurią, kaip teigia archeologai, karalienė dėvėdavo naktį odos skaistumui ir jaunystei saugoti. Japonijos mokslininkai atrado, kaip auksą padaryti tirpų ir „nugabenti“ į giliausius odos sluoksnius. Auksas organizmą gali išlaisvinti nuo laisvųjų radikalų 25 kartus stipriau negu vitaminas C. Kosmetologijoje aukso jonai gali padėti regeneruoja ląstelę, aprūpinti ją deguonimi, regeneruoti kolageną, lyginti raukšles ir apsaugoti nuo naujų raukšlių atsiradimo.

Hialurono rūgštis yra viena stipriausių medžiagų kovai su raukšlėmis. Itin svarbu palaikyti reikiamą hialurono rūgšties lygį, kadangi šis komponentas dalyvauja audinių atstatymo procese, padeda ląstelių regeneracijai. Natūraliai hialurono rūgštis yra odos sudėtyje, palaiko odos drėgmę ir gali suteikti jai stangrumo. Organizmui senstant, hialurono rūgšties kiekis organizme mažėja, todėl oda praranda drėgmę, elastingumą ir suglemba. To pasekoje veide atsiranda raukšlės, skruostų srityje oda leidžiasi žemyn

Odos elastingumui gali padėti migdolų aliejus, taukmedžio sviestas - tai bene daugiausiai riebiųjų rūgščių turintys aliejai, kurių dėka veido oda gali išlikti ženkliai gražesnė, atgauti jaunatvišką spindesį ir PASAKYTI LAIKUI "STOP ODOS SENĖJIMUI".

Ši priemonė gali suteikti ištroškusiai odai intensyvų drėkinimą, išlyginti raukšles, atsiradusias dėl odos išsausėjimo, ir apsaugoti odą nuo žalingo laisvųjų radikalų bei saulės spindulių poveikio. Kremas - gelis veikia tarsi pirmoji pagalba sausai, dehidratuotai ir nualintai odai. Priemonė visiškai neapsunkina odos, neužkemša porų ir ypač lengvai susigeria. Oda gali tapti gaivi ir švytinti, gyvybinga ir stangri. Skirta vistų tipų odai.

Naudojimas: tepti ant švariai nuvalytos odos rytais. Vakare rekomenduojama naudoti POSTQUAM NAKTINĮ KREMĄ.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM LUXURY GOLD dieninis kremas, 50 ml

POSTQUAM LUXURY GOLD dieninis kremas, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.