POSTQUAM LUMIERE Prabangus stangrinamasis naktinis kremas su ikrais, 50 ml

POSTQUAM LUMIERE Prabangus stangrinamasis naktinis kremas su ikrais, 50 ml Išplėsti

50,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai išskirtinė, aukščiausios rūšies kosmetika, jungianti naujausius mokslinius atradimus ir efektyviausius natūralius ingredientus.

Unikali prabangių ingredientų nauda garantuoja aukščiausio lygio odos toleranciją.

INTENSYVAUS POVEIKIO STANGRINAMASIS NAKTINIS KREMAS SU IKRAIS, HIALURONO RŪGŠTIMI, MIGDOLŲ ALIEJUMI, RAUDONŲJŲ DOBILŲ EKSTRAKTU, COGON ŽOLĖS EKSTRAKTU, 50 ml

IKRAI YRA LABIAUSIAI VERTINAMAS INGREDIENTAS VISOSE IŠSKIRTINĖSE IR PRESTIŽINĖSE KOSMETIKOS PRIEMONĖSE. SAVYJE IKRAI TURI DAUG AMINORŪGŠČIŲ, PROTEINŲ, GALINČIŲ ATSTATYTI ELEMENTŲ IR PEPTIDŲ, O JŲ SUDĖTIS LABAI PANAŠI Į JAUNAS LĄSTELES, ESANČIAS EPIDERMYJE.

Veiksmingas drėkinamasis kremas su natūraliais augalų ekstraktais, ikrų ekstraktu. Deramai subalansuoti didelės koncentracijos aliejai, baltymai, mineralai intensyviai drėkina odą, gaivina ir ramina. Kelių sudedamųjų dalių (ikrai, hialuronas, aliejai) derinys gali suteikti odai neprilygstamą gaivą ir švytėjimą - ypatingą prabangos pojūtį. Kremas maitina ir drėkina veido odą, galimai teikia jos ląstelėms energijos.

Tai moderni kremo formulė, jungianti labiausiai pažangius principus kovoje su odos senėjimu. Ikrų ekstrakte esantys glikoproteinai, peptidai ir amino rūgštys, sąjungoje su vitaminais A ir E, keramidais ir glikoaminoglikanais galimai pasiekia ypatingai drėkinantį poveikį. Dėka regeneruojančio ir senėjimą stabdančio poveikio, oda gali tapti lygi, lanksti ir atsinaujinti nuo pat pirmo produkto panaudojimo.

NAUDOJANT ŠĮ KREMĄ:

- Gali būti intensyviai skatinama odos regeneracija;

- Galimai užtikrinamas drėkinimas iki giliausių odos sluoksnių;

- Odai gali būti sugrąžinama jaunatviška išvaizda;

- Gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų;

- Gali pagerinti odos paviršiaus bei vidinę struktūras;

- Specialių veikliųjų medžiagų kompleksas gali reguliuoti akvaporinų sintezę ir taip atkurti optimalią odos drėgmę ir daryti odą stangresnę.

Maloni tekstūra, lengvas, nesunkus, nekemša porų. Novatoriška pakuotė - nėra sąlyčio su oru.

BE PARABENŲ.

Naudojimas: kremas idealiai tinka sausai, dehidratuotai ir mišriai odai. Norint pasiekti geresnį rezultatą, patartina tepti ant švarios odos vakare, o ryte naudoti dieninį kremą.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM LUMIERE Prabangus stangrinamasis naktinis kremas su ikrais, 50 ml

POSTQUAM LUMIERE Prabangus stangrinamasis naktinis kremas su ikrais, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.