INNOVATIVE Šampūnas sausos galvos odos priežiūrai HYDRASPORT, 330 ml

INNOVATIVE Šampūnas sausos galvos odos priežiūrai HYDRASPORT, 330 ml Išplėsti

10,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

HYDRASPORT (pH 5,5) - specialios paskirties šampūnas, skirtas sausos galvos odos priežiūrai ir ypč esant galvos odos problemoms. REKOMENDUOJAMAS TIEMS, KAS GALVĄ PLAUNA KASDIEN, NES NUO KASDIENIO PLOVIMO YPATINGAI IŠSIBALANSUOJA GALVOS ODOS MIKROFLORA (GREITĖJA RIEBALAVIMASIS, PLEISKANOJIMAS, NIEŽULYS IR PAN., LĖTAI PRADEDA FORMUOTIS GALVOS ODOS PROBLEMOS, KAS GALI IŠPROVOKUOTI PROBLEMAS).

Kaip žinia, nuo gausaus plovimo šampūnu, plaukai praranda drėgmę, tampa jautrūs ir lengvai pažeidžiami. Paūmėja problemos tokios, kaip kad natūralaus žvilgesio praradimas, slinkimas. HYDRASPORT šampūnas gali padėti išvengti visų šių negalavimų.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: šalpusnio, kraujažolės ir chinmedžio ekstraktų bei hidrolizuoto keratino ir ricinos aliejaus sąveika. Formulė papildyta B grupės vitaminais: B5 ir B6.

Naudojimas: švelniai įtrinti į sudrėkintus plaukus ir galvos odą, truputį pamasažuoti  gausiai nuskalauti. Pakartoti jei būtina. Po šampūno jei yra reikalinga plaukų skalavimui tinka specialiai skirtas naudojimui su šios linijos šampūnais nuskalaujamas SWEET CONDITIONER. Tinka naudoti kasdien. Suplakti prieš naudojimą. Pakliuvus į akis gausiai nuskalauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Kiekis: 330 ml

Kilmės šalis: Ispanija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Šampūnas sausos galvos odos priežiūrai HYDRASPORT, 330 ml

INNOVATIVE Šampūnas sausos galvos odos priežiūrai HYDRASPORT, 330 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.