PULANNA Tonikas su bio-auksu BIO-GOLD, 60 g

PULANNA Tonikas su bio-auksu BIO-GOLD, 60 g Išplėsti

18,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PULANNA TONIKAS SU BIO-AUKSU

Tai PRABANGUS ir itin veiksmingas veido tonikas, skirtas odos drėkinimui po valymo procedūros. UNIKALI jo SUDĖTIS subalansuota taip, kad švelniai sutrauktų odos poras ir kompensuotų valymo metu prarastą drėgmę.

  • 24 valandoms užtikrina gilų odos drėkinimą
  • Siaurina kraujagysles ir normalizuoja riebalinių liaukų veiklą
  • Pagerina suragėjusių odos ląstelių atsisluoksniavimą
  • Mažina raukšleles ir mimikos linijas
  • Normalizuoja odos vandens bei baltymų apykaitą

Sudėtyje esantis 24 karatų auksas skirtas efektingai padidinti odos gebėjimą pasisavinti visus kremo sudėtyje esančius veikliuosius komponentus bei veikliąsias medžiagas! O kartu auksas suteikia ir ilgalaikį drėkinantį poveikį, kurio dėka palaikomas normalus odos elastingumo balansas!

Veikliosios medžiagos: 24 karatų aukso mikrodalelės, laukinio ženšenio ekstraktas, hialurono rūgštis, hamamelio ekstraktas, glikolio rūgštis, augalinės kilmės dezoksinukleino rūgštis (DNR).

NAUDOJIMAS: rekomenduojama naudoti du kartus per dieną - ryte ir vakare. Nuvalius veido ir kaklo odą PULANNA Bio-aukso pieneliu. Paimkite nedidelį kiekį toniko (nenaudojant vatos tamponų) ir masažuokite lengvais sukamaisiais judesiais iki pilno įsigėrimo.

Kiekis: 60 g.

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PULANNA Tonikas su bio-auksu BIO-GOLD, 60 g

PULANNA Tonikas su bio-auksu BIO-GOLD, 60 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.