H&B Stiprus kremas nuo raukšlių SPF20 POWERFUL ANTI WRINKLE, 50 ml

H&B Stiprus kremas nuo raukšlių SPF20 POWERFUL ANTI WRINKLE, 50 ml Išplėsti

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Intensyvus regeneruojantis kremas giliai drėkina odą, lygina raukšles, didina odos elastingumą, paryškina veido kontūrą, lėtina odos senėjimo procesus. Kremas praturtintas naktinių raktažolių, simondsijų (jojoba), medetkų, šaltalankių, sviestmedžio aliejais, žaliosios arbatos ir alavijų ekstraktais, stabilizuotais vitaminais C ir E bei Negyvosios jūros mineralais. Į sudėtį įeina unikalus kompleksas, stimuliuojantis kolageno ir elastino gamybą.

Kremas yra lengvos tekstūros, dėl ko labai greitai įsigeria. Į sudėtį įeina UV filtrai su apsaugos koeficientu SPF-20. Rekomenduojama naudoti moterims, kurių oda brandi ir kurių odai reikalinga profesionali priežiūra.

Naudojimo būdas: kasdien nedidelį kremo kiekį paskirstykite ant švarios odos, išskirtinį dėmesį skirdami nosies – burnos trikampiui ir priekinei kaklo daliai. Galima naudoti ryte ir vakare. Tinka naudoti kaip makiažo pagrindą. Siekiant geriausio efekto, prieš tepdami kremą, tris kartus per savaitę naudokite serumą nuo raukšlių H&B.

Siūlomos kosmetikos priemonės pagamintos iš Negyvosios jūros mineralų – pasaulyje tai ypač gerai vertinama ir plačiai naudojama kosmetika. Šiandien H&B pristato kosmetikos liniją, skirtą moterims, siekiančioms kokybiškos veido odos priežiūros.

Natūralios, lengvai įsigeriančios į odą, švelninančios, lyginančios, tinkančios visų tipų odai – šios kosmetikos priemonės patiks net išrankiausioms moteris. Kosmetikos produktuose nėra paraaminobenzolinės rugšties, tai padeda išvengti odos dirginimo. Į sudėti įeina apsauga nuo saulės (SPF15 arba SPF20).

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Stiprus kremas nuo raukšlių SPF20 POWERFUL ANTI WRINKLE, 50 ml

H&B Stiprus kremas nuo raukšlių SPF20 POWERFUL ANTI WRINKLE, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.