NATURADO taukmedis su kokoso aliejumi Monoi de Thaiti

NATURADO taukmedis su kokoso aliejumi Monoi de Thaiti Išplėsti

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

 

Sausos odos savininkams tai išsigelbėjimas kai reikalingas maksimalus maitinimas ir drėkinimas.

Natūralioje kosmetikoje TAUKMEDŽIO SVIESTAS ir KOKOSŲ ALIEJUS yra klasikinis derinys. Oda gauna maksimalų maitinimą ir drėkinimą.

Taukmedžių sviesto sudėtyje yra apie 10% biologiškai aktyvių  ingredientų ( vitaminų, amino rūgščių), apie 90% drėkinamųjų sudedamųjų dalių, labai didelis kiekis vitaminų A, E ir F.

Nerafinuotas šviežių kokosų aliejus yra laikomas universalia ir ekonomiška kosmetikos priemone; ir vienu geriausiu natūraliu ingredientu veido ir kūno kremams, losjonams po skutimosi bei skutimosi kremams, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą.

Na, o kokosas ne šiaip paprastas, tai egzotiškasis MONI de TAHITI.

Sodrus, turtingas, rafinuotas gardenijų, persipinusių su tuberozų ir obels žiedų kvapo užuominomis, aromatas ypač vertinamas brandesnių moterų. Gardenijos dažnai siūlomos veiklioms moterims.

Gardenijų kvapas byloja apie aksominį švelnumą, prabangą ir geismą. Šis aromatas pabrėžia moters jausmingumą, yra sunkesnis nei kitų gėlių kvapai. Puikiai tinkantis romantiškiems pasivartymams lovoje...

Gardenijos yra vietinės Taičio salos gėlės, šios juodo smėlio paplūdimiais garsėjančios salos simbolis, kurių egzotišku subtiliu aromatu pripildyta visa Prancūzijos Polinezijos gamta...

Monoi (tariama Mah - noy) yra senovinis taitiečių žodis, reiškiantis „kvapnus aliejus".

Neabejojame, jog išbandę šį sviestų kremą nenorėsite naudoti jokio kito, o šį norėsite įsigyti vėl ir vėl!

Naudojimas: tinka tepti veido, kūno, rankų odą.

Kiekis: 135 g

Kilmės šalis: Prancūzija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATURADO taukmedis su kokoso aliejumi Monoi de Thaiti

NATURADO taukmedis su kokoso aliejumi Monoi de Thaiti

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.