BABARIA Losjonas nuo saulės SPF30, 200 ml

-25%
BABARIA Losjonas nuo saulės SPF30, 200 ml Išplėsti

15,00 €

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Apsauga nuo UVA spindulių (priešlaikinio odos senėjimo priežastis), UVB spindulių (nudegimo) ir infrarinio spinduliavimo (kuris kenkia DNR ir sudaro laisvuosius radikalus, kurie taip pat sukelia odos senėjimą).

Reguliariai naudojama priemonė padeda užkirsti kelią saulės spindulių sukeliamam pernelyg ankstyvam odos senėjimui ir raukšlių atsiradimui. Oda gausiai drėkinama ir apsaugojama nuo išsausėjimo. Ypač tinka jautriai, sudirgti linkusiai odai

Sudėtyje esantis alavijas galimai turi regeneracinių, drėkinamųjų ir raminančių savybių.
Gali padėti greičiau įdegti, išlaikyti drėgmę odoje, todėl galėsite ilgiau džiaugtis nuostabiu įdegiu.

Atsparus vandeniui.

Naudojimas: tepkite ant kūno. Dažnai maudantis, daug prakaituojant, ar nusišluosčius rankšluosčiu procedūrą pakartokite.

Įspėjimas: mažo priemonės kiekio naudojimas sumažina apsaugos lygį. Saugokite vaikus nuo tiesioginių saulės spindulių. Netinka jaunesniems kaip 6 mėn. vaikams. Vengti patekimo į akis ir ant drabužių. Venkite pernelyg didelio saulės poveikio, ypač vidurdienio saulėje. Pernelyg didelis saulės poveikis kelia rimtą pavojų sveikatai. Laikyti atokiau nuo užsidegimo šaltinių. 

Kiekis: 200 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Losjonas nuo saulės SPF30, 200 ml

BABARIA Losjonas nuo saulės SPF30, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.