AVANTIŪRINO AKMENS MASAŽUOKLIŲ RINKINYS, 2 VNT. , ŽALIAS

NEFRITO AKMENS VEIDO MASAŽUOKLIŲ RINKINYS, 2 VNT., ŠVIESUSIS Išplėsti

35,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Stojant į kovą už gražią veido odą, yra daug ginklų: sveika mityba bei ilgos miego valandos, kremai, serumai ir įvairios injekcijos, stebuklingi kosmetologų ir dermatologų prisilietimai, kobido veido masažai ar veido joga – padeda viskas, tik reikia pasirinkti tuos grožio puoselėjimo būdus, kurie jums bus malonūs ir kurių tikrai noriai laikysitės.

Tad šie pasirinkimai – labai individualūs. Vienos renkasi tik alyvuogių aliejų, o kitos – botoksą, trečioms tiesiog nepriimtina idėja apie svetimkūnius mūsų kūne. Tiesa ir ta, kad tai, kaip puoselėsime savo grožį, labai stipriai priklauso nuo finansinių galimybių. Injekcijos, masažai ir kosmetologinės procedūros – brangus malonumas. Štai dėl ko pastaraisiais metais taip išpopuliarėjo avantiūrino akmens veido masažuokliai– jau senai žinoma, kad veido masažas padeda išsaugoti stangrią odą, o nefrito masažuokliai yra nebrangi ir veiksminga priemonė, kuri SPA centro procedūras leidžia perkelti į kiekvienos moters namus.

Nauda, kurią suteikia avantiūrino masažuoklis veidui

Veido masažas šia priemone – jau tūkstančius metų Kinijoje žinomas veido priežiūros būdas. Išbandžiusiems patinka, kad masažuoklio naudojimas be galo paprastas ir aiškus, o veido masažo rezultatai matomi iškart.

Tai aktualu kiekvienai, tačiau ypač patiks toms, kurias vargina rytinis patinimas – veido masažas, ko gero, yra pats patikimiausias būdas, kuris padeda išsivaikščioti susikaupusiems skysčiams ir sumažinti paburkimą.

Avantiurino volelis, švelniai masažuodamas odą, suaktyvina limfos tekėjimą ir pageriną medžiagų apykaitą. Atliekant masažą gerėja ląstelių aprūpinimas krauju, deguonimi ir maisto medžiagomis, dėl ko suaktyvėja ląstelių atsinaujinimo procesai, pašalinami toksinai. Dėl šios priežasties ilgainiui oda įgauna gražesnę, gaivesnę veido spalvą, o raukšlės tampa vizualiai mažiau pastebimos. Be to, atsipalaiduoja veido raumenys bei įsitempęs žandikaulis (jei vargina ši problema), tad atrodote labiau pailsėjusi, geriau nusiteikusi ir atsipalaidavusi.

Veido masažas ne veltui visų grožio specialistų vadinamas veido treniruote – juk ir čia yra raumenų, juk ir jiems reikia darbo! Tad taip, nefrito masažuoklis tokiu būdų prisideda prie odos stangrumo.

Naudojimas: Masažo technika visai nesudėtinga, tačiau svarbu masažinius judesius atlikti būtent taip, kaip rekomenduojama, tam, kad suaktyvintumėte limfos drenažą. Įsivaizduokite, kad nosis yra jūsų atspirties taškas: švelniai spausdami masažuoklį veskite nuo veido centro (nosies) link išorės (ausies) pusės. Tokius judesius reikėtų atlikti nuo smakro iki kaktos, ramiai išmasažuojant visą veidą ir abi jo puses. Nepamirškite ir kaklo – geriausiai, jei nuo jo pradėsite. Kaklas yra masažuojamas iš apačios į viršų. Nefrito masažuoklis yra dvipusis – jis turi platesnį volelį, kuris skirtas didesnėms veido zonoms masažuoti (žandams, kaklui, kaktai) ir siauresnis, kuris tinkamas paakiams, nosiai, antakiams.

Pakuotėje 2 vnt.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

AVANTIŪRINO AKMENS MASAŽUOKLIŲ RINKINYS, 2 VNT. , ŽALIAS

AVANTIŪRINO AKMENS MASAŽUOKLIŲ RINKINYS, 2 VNT. , ŽALIAS

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.