POSTQUAM MEDSCIN SERUMAS SU VITAMINU C, 30 ml

-61%
POSTQUAM MEDSCIN SERUMAS SU VITAMINU C, 30 ml Išplėsti

19,00 €

49,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kiekviena moteris žino, jog Vitaminas C yra be galo naudingas odai, nes gali padėti  apsaugoti ją nuo nepageidaujamų pigmentinių dėmių, padėti sureguliuoti per didelį melanino kiekį, atgaivinti odos spalvą ir skatinti kolageno gamybą. Kolagenas yra tikras jaunystės eliksyras, skatinantis odos elastingumą, stangrumą bei jaunatviškumą. Tačiau su metais kolageno gamyba mūsų organizme lėtėja ir tuomet tenka ieškoti būdų kaip jo gauti papildomomis priemonėmis. Taip pat vitaminas C gali padėti sumažinti smulkias amžiaus bei mimikos raukšles.

Rytų Azijos šalyse kosmetikos priemonės su Vitaminu C yra ypač populiarios, nes jos skaistina veido odą. O mūsų šalyje rekomenduojama pradėti tokias priemones maždaug nuo 25 metų, pamačius pirmuosius odos senėjimo požymius. Be to, kad Vitaminas C gali padėti stabdyti odos senėjimą, jis gali padėti pašalinti ir smulkius odos defektus, pavyzdžiui aknę, egzemą, randelius ir kitus. Taip pat, jis gali padedi apsaugoti veidą ir nuo žalingo saulės poveikio ir veikia kaip apsauginis kremas. Vitaminas C veikia ir kaip oksidantas, padedantis neutralizuoti laisvuosius radikalus ir kitas žalingas molekules, taip apsaugodamas jūsų odą nuo papildomo oksidacinio streso. Naudojant kosmetikos priemones su vitaminu C oda neišsausėja ir lieka drėgna.

Naudojimas: tepti vakare ant švarios veido odos.

Kiekis: 30ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM MEDSCIN SERUMAS SU VITAMINU C, 30 ml

POSTQUAM MEDSCIN SERUMAS SU VITAMINU C, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.