BLITHE PRESSED SERUM TUNDRA CHAGA, 50 ml

BLITHE PRESSED SERUM TUNDRA CHAGA, 50 ml Išplėsti

45,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Inovatyvi priemonė du viename, kurioje yra supresuotas serumas ir kremas, galinti pilnavertiškai pakeisti iš karto du odos priežiūros rutinos žingsnius. Tiesiog tirpstanti priemonės tekstūra lengvai įsigeria, akimirksniu sudrėkina odą ir nepalieka riebumo ir lipnumo.

Praturtintas 60% Čaga grybo (laikomo medicininių grybų karaliumi) ekstraktais, neapsunkindamas maitina ir drėkina odą.

Iš grybų ekstraktai išgaunami jų nekaitinant, kad būtų išsaugotas originalios maistingosios medžiagos. Šis serumo ir kremo hibridas praturtintas fermentuotais argano ir alyvuogių aliejais, suteikia odai ilgalaikį maitinimą ir tuo pačiu apsaugo nuo oro taršos. Sumažina senėjimo žymes, raukšleles, suvienodina tekstūrą ir skaistina odą. 

Eterinių aliejų kompleksas: į produkto sudėtį įeina citrinų, levandų, eukalipto, kadagio, pelargonijų, ramunėlių ir kitų augalų eteriniai aliejai. Šiuose aliejuose nėra riebalų, todėl jie gerai įsigeria į odą ir pagerina jos bendrą būklę.

Gintaro milteliai turi galingą baktericidinį poveikį. Jis slopina mikrobų aktyvumą, kovoja su patogenine mikroflora, šviesina pigmentaciją, suteikia veidui gražią spalvą ir lengvą spindesį.

Tinka normaliai, jautriai, sausai odai.

BLITHE - inovatyvus prekinis ženklas, žinomas visame pasaulyje. Šio gamintojo produktai pirmiausia skirti miesto gyventojams, kurių oda nuolat paveikiama taršos ir streso. Ko gero, tai vienintelis prekinis ženklas, kurio produktai unikalūs ir neturi analogų. Sudėtyje naudojami inovatyvūs, natūralūs komponentai, o pačios priemonės pasižymi savo daugiafunkciškumu. 

Serume nėra silikonų, parabenų, spirto, kenksmingų priemaišų. Jis neužkemša porų, neapsunkina odos, nesukelia alerginių reakcijų ar kitokio šalutinio poveikio.

Naudojimas: tepkite ant švarios, toniku, esencija pateptos veido ir kaklo odos.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BLITHE PRESSED SERUM TUNDRA CHAGA, 50 ml

BLITHE PRESSED SERUM TUNDRA CHAGA, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.