NEOGEN PROBIOTICS YOUTH REPAIR CREAM, 50 ml

NEOGEN PROBIOTICS RELIEF CREAM, 50 ml Išplėsti

42,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Padeda stiprinti natūralias odos apsaugines funkcijas. Skirtas stangrumą prarandančiai odai. Ypač rekomenduojamas spuoguotai, nešvariai odai.

Kodėl probiotikai? PRObiotikai gali padėti sustiprinti odos ląstelių struktūras. Odai artimas pH 5,5 stiprina natūralią odos apsauginę funkciją. Subalansuota  kremo formulė su kolagenus, jojobos aliejumi, saulėgrąžų aliejumi, hialurono rūgštimi, skvalenu, tripeptidais, hexapeptidais patvariai saugo odos drėgmę, elastingumą ir odos stangrumą bei padeda mažinti pirmąsias raukšles. Taip oda tampa apsaugota visapusiškai, o tai leidžia odai ilgiau atrodyti stangriai, elastingai ir jaunatviškai. 

Specialūs hexapeptidai veikia prieš mimikos raukšles. Jie gali padėti sumažinti raumenų susitraukimų intensyvumą ir atpalaiduoti veido bruožus. Dėl to palaipsniui mažėja raukšlių gylis.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NEOGEN PROBIOTICS YOUTH REPAIR CREAM, 50 ml

NEOGEN PROBIOTICS YOUTH REPAIR CREAM, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.