YOFING Kondicionierius plaukams su ricinos ir kanapių sėklų aliejumi, 350 ml

YOFING Kondicionierius plaukams su ricinos ir kanapių aliejumi, 350 ml Išplėsti

20,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Plaukus tiesinantis ir atkuriantis plaukų kondicionierius praturtintas ricinos ir kanapių sėklų aliejumi, natūraliai drėkina plaukus, skatina plaukų augimą ir kontroliuoja plaukų l0žinėjimą. Ypač tinka atgaivinti plaukus po cheminių procedūrų, dažymo ar formavimo priemonių nualintus plaukus.

Šis plaukų kondicionierius pavers Jūsų plaukus lygiais, žvilgančiais ir šilko švelnumo.

Plaukų kondicionieriaus sudėtis praturtinta Omega-9 riebalų rūgštimis. Būtent šių rūgščių pagalba galima apsaugoti plaukus nuo išsausėjimo, aktyvinti plaukų folikulus, paspartinti plaukų augimą bei apsaugoti nuo plaukų galiukų skilinėjimo.

Plaukų kondicionierius su ricinos ir kanapių aliejumi gali padėti atgaivinti bei pamaitinti pažeistus ir sausus plaukus, apsaugoti plaukus nuo karščio, purvo ir teršalų. Sudėtyje esantis ricinos aliejus gali suteikti plaukams žvilgesio, minkštumo, natūraliai drėkinti, skatinti plaukų augimą bei kontroliuoti plaukų lūžinėjimą.

Kanapių sėklų aliejaus naudojimas naujausios kartos kosmetikos priemonėse tampa vis svarbesnis dėl puikių maitinamųjų savybių ir naudingojo poveikio. Kanapių sėklos savo sudėtyje turi daug Omega – 3 ir Omega - 6 polinesočiųjų riebalų rūgščių, mikroelementų (geležies, kalcio, magnio, kalio ir fosforo) ir vitaminų (E, A, B ir C), būtinų norint išsaugoti reikalingą drėgmės lygį ir hidrolipidinį balansą. Dėl šių savybių kosmetikos priemonės su kanapių sėklų aliejumi tampa neįkainojamomis sausiems ir senstantiems plaukams.

Naudojimo būdas tolygiai paskirstyti ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuoti. Palaikyti ~2 – 3 min. Kruopščiai nuskalauti vandeniu.

Kiekis: 350 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

YOFING Kondicionierius plaukams su ricinos ir kanapių sėklų aliejumi, 350 ml

YOFING Kondicionierius plaukams su ricinos ir kanapių sėklų aliejumi, 350 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.