PURE MINERAL Plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams su keratinu ir negyvosios jūros mineralais, 350 ml

PURE MINERAL Plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams su keratinu ir negyvosios jūros mineralais, 350 ml Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NEGYVOSIOS JŪROS KOSMETIKA VERTINAMA VISAME PASAULYJE JAU TŪKSTANTMEČIUS. JOS TEIKIAMOS SAVYBĖS PRANOKSTA DAUGELIO LŪKESČIUS.

Plaukų kaukė su keratinu ir negyvosios jūros mineralais gali padėti atgaivinti bei pamaitinti pažeistus ir sausus plaukus, apsaugoti plaukus nuo karščio, purvo ir teršalų. Sudėtyje esantis keratino aliejus gali suteikti plaukams žvilgesio, minkštumo, todėl plaukus bus lengva formuoti ir jie mažiau garbanosis.

Atstatomoji  kaukė plaukams pasižymi stipriu poveikiu ir efektyvumu, o teigiami rezultatai jaučiami jau po pirmojo naudojimo. Ši kaukė įsiskverbia į vidinius plauko sluoksnius ir atnaujina pažeistas plauko ląsteles, kad plaukai vėl žvilgėtų ir taptų elastingi.

Plaukų kaukė taip pat gali padėti atstatyti plaukų folikulus nuo pat šaknų, aprūpindama juos vertingomis medžiagomis.

Plaukų kaukė rekomenduojama visiems plaukų tipams, kuriuos reikia pamaitinti, atgaivinti ir atkurti.

KERATINAS – tai baltymas, įeinantis į natūralią mūsų plauko struktūrą. Keratinas savyje turi geležies, vario, cinko bei kitų mikroelementų, vitaminų A, B, C, ir P. Keratinas, būdamas labai elastingas, skatina plauko ląstelių suragėjimą. Kadangi plauką sudaro 3 % vandens ir net 97 % keratino, galima sakyti, kad tai pagrindinė statybinė medžiaga, reguliuojanti visą plauko išvaizdą. Tačiau sveikais ir gyvybingais plaukais deja, gali pasidžiaugti ne kiekviena. Daug keratino jie kasdien praranda dėl streso, netinkamos mitybos, aplinkos sąlygų bei netinkamos priežiūros naudojant nepilnaverčius, nekokybiškus plaukų priežiūros produktus. Kai jo trūksta, plaukai praranda blizgesį, elastingumą. Jie tampa ploni, lūžinėja, pučiasi, o kartais ir pernelyg veliasi.

Apie Negyvosios jūros mineralų naudą galvos odai ir plaukams prirašyta begalės mokslinių straipsnių. Ne veltui NEGYVOJI JŪRA LAIKOMA - PASAULIO NATŪRALIA GYDYKLA.

Kiti plaukų kaukės sudėtyje esantys komponentai tik papildo plauko atstatomąjį poveikį.

Sudėtyje nėra: druskų, SLS.

Naudojimo būdas:  išplaukite plaukus šampūnu, nusausinkite juos rankšluosčiu. Nedidelį kiekį kaukės patrinkite tarp delnų ir tepkite ant drėgnų plaukų. Paskirstykite tolygiai. Palaikykite 5-10 minučių, kad naudingosios medžiagos prasiskverbtų į plauko šerdį, ir nuskalaukite.

Kiekis: 350 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PURE MINERAL Plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams su keratinu ir negyvosios jūros mineralais, 350 ml

PURE MINERAL Plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams su keratinu ir negyvosios jūros mineralais, 350 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.