MISSHA Airy Fit veido kaukė su žalia arbata, 19 g

-9%
MISSHA Airy Fit veido kaukė su žalia arbata, 19 g Išplėsti

2,00 €

2,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai raminanti, drėkinanti, valanti, tonizuojanti, liftinguojanti, priešraukšlinė kaukė, tinkanti jautriai jaunai bei brandžiai odai. Ypač tinka sausai odai.

Kaukė su žaliąja arbata yra puikus pasirinkimas, siekiant sudrėkinti, atgaivinti ir paskaistinti jautrią odą.

Sudėtyje esantis:

  •          Žaliosios arbatos ekstraktas drėkina odą, turi antibakterinių savybių, valo bei tonizuoja odą, gali padėti apsaugoti nuo UV spindulių, gali padėti sustabdyti odos senėjimą, lyginti odą, turi liftingo poveikį;
  •          Ryžių popierius yra dvigubai plonesnis ir lengvesnis nei įprastas popierius, todėl kaukė priglunda kaip antrasis odos sluoksnis.

Naudojimas: naudoti švariai nuplovus veidą. Paskirstykite kaukę ant veido tolygiai ir palikite ją 15-20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą,  leidžiant esencijai pilnai įsigerti.

Kiekis: 19 g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Airy Fit veido kaukė su žalia arbata, 19 g

MISSHA Airy Fit veido kaukė su žalia arbata, 19 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.