AMPHORA Kūno šveitiklis su neroliu ir alijošiumi, 200 ml

AMPHORA Kūno šveitiklis su neroliu ir alijošiumi, 200 ml Išplėsti

18,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

ITIN ŠVELNUS KŪNO ŠVEITIKLIS NEROLIS / ALOE VERA, 200 ml

Kas yra odos šveitimas ir kam jis reikalingas? Ir ar apskritai jo reikia?

Kasdien prižiūrint odą, atsižvelgiant į poreikį, ja reikia pasirūpinti ir papildomai atlikti odos giluminį valymą – šveitimą. Procedūros metu pašalinamos viršutiniame odos sluoksnyje esančios negyvosios ląstelės. Oda tampa gaivesnė, skaistesnė, geriau pasisavinamos kosmetinės priemonės. Odos šveitimas stimuliuoja limfinę sistemą ir drėkinimą, šalina odos toksinus, gali pagerinti kraujo apytaką. Manoma, kad odos šveitimas gali sumažinti ir nedideles raukšleles, tačiau neturi įtakos raukšlėms, kurios formuojasi poodiniame sluoksnyje.

Todėl norint turėti spindinčią odą, reikia pašalinti tai, kas negyva, - suragėjusias odos ląsteles. O tam padės būtent odos šveitimui skirti aromatingi, itin švelnūs odos šveitikliai.

ALAVIJO GELIS

  • oda tampa maloniai atvėsinta ir sudrėkinta;
  •  pirmoji pagalba įsipjovus, nusideginus ar nusibrozdinus;
  •  gali pagerinti kraujotaką ir kraujagyslių būklę;
  •  rekomenduojamas turint spuogus, seborėją, egzemą, psoriazę, prakaitinę ar žvynelinę;
  •  nuo iššutimų kūdikių odelei nuraminti.

NEROLIS - mažindamas poras ir raudonumą, nerolio aliejus gali baltinti ir šviesinti odą. Išberta paauglių oda išsivalo nuo nešvarumų, o raukšlėta, jautri ir paraudusi brandi oda atsigauna, gali tapti jaunesnė.

Naudojimas: paimkite nedidelį šveitiklio kiekį ir sukamaisiais judesiais paskirstykite jį ant drėgnos/sausos odos, po to nuplaukite ją šiltu vandeniu. Naudokite kartą arba dukart savaitėje.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: UK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

AMPHORA Kūno šveitiklis su neroliu ir alijošiumi, 200 ml

AMPHORA Kūno šveitiklis su neroliu ir alijošiumi, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.