MISSHA Time Revolution Night Repair Ampoule 5X – regeneruojamoji ampulė, 50 ml

-55%
MISSHA Time Revolution Night Repair Ampoule 5X – regeneruojamoji ampulė, 50 ml Išplėsti

45,00 €

99,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Penktą kartą atnaujinta Missha Time Revolution Ampoule 5X jau laukia Jūsų! Šioje versijoje dar stipresnė koncentracija patentuoto Extreme Biome™  (77.2%), kurį sudaro fermentuotų bifida bakterijų bei 10 kitų rūšių probiotikų kombinacija, kuri akivaizdžiai sumažina odos senėjimo požymius, stangrina, šviesina, atkuria odą ir padeda palaikyti nekintančią jos būklę.  Penkių alyvinių daržovių ekstraktai (alyvinės morkos, raudongūžiai kopūstai, baklažanai, burokėliai ir mėlynės) aprūpina odą vitaminais, mineralais, atstato ir saugo. Ampulė papildyta Collaganeer - Vakarų Prancūzijos lubinų sėklų ir saulėgrąžų sėklų kombinacija stangrinančia odą bei gerinančia jos tekstūrą.  Teigiamos odos pokyčius turėtumėte pastebėti jau po 10 val.

Sudėtinės dalys buvo fermentuotos patentuotu Misshos EXTREME FERMENT α™ unikaliu trigubos fermentacijos metodu, kad visas odos atkūrimo procesas vyktų dar greičiau ir efektyviau.

Rekomenduojamas visiems odos tipams.

Naudojimo būdas: paskirstykite ant švarios veido odos po veido esencijos ar toniko. Geriausia šią ampulę naudoti vakarais. Išmėginkite kartu su MISSHA Night Repair Ampoule Cream 5X – regeneruojamu kremu.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: P.Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Time Revolution Night Repair Ampoule 5X – regeneruojamoji ampulė, 50 ml

MISSHA Time Revolution Night Repair Ampoule 5X – regeneruojamoji ampulė, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.