PETITFEE SUPER SEED LIP OIL aliejus lūpoms, 5 g

PETITFEE SUPER SEED LIP OIL aliejus lūpoms, 5 g Išplėsti

14,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Petitfee aliejus lūpoms.

Subtilią ir ploną lūpų odą reikia nuolat saugoti ir drėkinti. Trūkstant savų gynybos mechanizmų, plona oda kenčia nuo nepalankių oro sąlygų ir drėgmės trūkumo. Visa tai daro nepaprastai neigiamą poveikį lūpų grožiui ir prisideda prie skausmingų įtrūkimų ir neestetiško šiurkštumo atsiradimo. Aliejus lūpoms skatina švelnų lūpų odos papildomą drėkinimą ir maitinimą. Produktas yra tinkamas naudoti bet kuriuo metu.

Lūpų aliejaus buteliuke yra 12 augalinių aliejų, kurie kompleksiniu būdu veikia odą, efektyviai drėkina ir maitina. Patogus aplikatoriaus dydis leidžia taupiai naudoti „Petitfee Super Seed“ lūpų aliejų, o miniatiūrinis dydis neužima daug vietos rankinėje.

Kiekis: 3,5 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

PETITFEE SUPER SEED LIP OIL aliejus lūpoms, 5 g

PETITFEE SUPER SEED LIP OIL aliejus lūpoms, 5 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.