MISSHA Super Aqua Ice Tear esencija, 50 ml

MISSHA Super Aqua Ice Tear esencija, 50 ml Išplėsti

16,90 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esencija su  švariu ledyno vandeniu gali padėti išlaikyti odą drėgną ir švarią. Sudėtyje esantis neužterštas ledynų vanduo iš Patagonijos, Čilėje, yra papildytas panašios struktūros išgrynintu vandeniu, todėl yra draugiškas odai, gali padėti ją išlaikyti drėgną, minkštą ir gaivią bei užtikrinti optimalų drėgmės kiekį. Esencijos sudėtyje yra 10% ledynų vandens ir daug mineralų, kurių dėka oda gali tapti tobulai skaisti ir maksimaliai prisotinta drėgmės.

 Sudėtyje esantis:

  • Ledynų vanduo, kurio sudėtyje yra daug kalcio ir magnio.  Esant magnio trūkumui, oda praranda savo elastingumą – prasideda senėjimo procesai (raukšlės, smulkios linijos).
    Ši mineralinė medžiaga svarbi apsaugant odą nuo mikrobų, sukeliančių alergines reakcijas. Kalcis gali reguliuoti ląstelių atsinaujinimo procesus bei senų pašalinimą. Epidermyje, kuriame mažai kalcio, gali atsirasti tam tikri odos pakitimai – oda suplonėja, tampa šiurkšti bei pleiskanoja.

Naudojimas:  po toniko panaudojimo, paimkite nedidelį kiekį esencijos ir paskirstykite nuo veido vidurio link išorės, kol priemonė susigers.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: P.Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MISSHA Super Aqua Ice Tear esencija, 50 ml

MISSHA Super Aqua Ice Tear esencija, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.