EKEL Lakštinė kaukė su syn ake (gyvatės nuodo peptidu)

EKEL Lakštinė kaukė su syn ake (gyvatės nuodo peptidu) Išplėsti

1,69 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Priešraukšlinė korėjiečių firmos Ekel kaukė su SYN ACE (gyvatės nuodo peptidu), pagaminta iš nanopluošto, gaunamo iš 100% natūralių fermentų. Ypač plona ir ypač tampri trijų dimensijų struktūra išlaiko labai didelę aktyviųjų ingredientų koncentraciją ir tolygiai pasidengia ant odos. Glaudžiai prigludusi prie odos paviršiaus, ši kaukė per 15 minučių gali padėti transformuoti Jūsų odą.

Hipoalerginio pluošto produkto sudėtyje yra aktyvaus serumo su gyvatės nuodų peptidu, hialurono rūgštimi, bijūnų, žaliosios arbatos ir levandų ekstraktais. Veikdama odą, kaukė galimai sukuria Botox injekcijos efektą. Dėka peptidų komplekso SYN - AKE oda atsipalaiduoja, o tai gali padėti žymiai sumažinti raukšlių gylį. Hialurono rūgštis drėkina odą, augalų ekstraktai gali padėti lėtinti jos senėjimą ir kartu su vitaminais daryti veidą lengvesnį, gaivesnį, tonizuotą.

Naudojimo būdas: išimkite kaukę iš pakuotės ir uždėkite ant švaraus veido. Palaikykite 15 - 20 min. Nuėmus kaukę, likusį produktą įmasažuokite į veido odą.

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

EKEL Lakštinė kaukė su syn ake (gyvatės nuodo peptidu)

EKEL Lakštinė kaukė su syn ake (gyvatės nuodo peptidu)

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.