EKEL Lakštinė kaukė su aloe vera

-14%
EKEL Lakštinė kaukė su aloe vera Išplėsti

1,45 €

1,69 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Gaivinamoji korėjiečių firmos Ekel kaukė su aloe vera, pagaminta iš nanopluošto, gaunamo iš 100% natūralių fermentų. Ypač plona ir ypač tampri trijų dimensijų struktūra išlaiko labai didelę aktyviųjų ingredientų koncentraciją ir tolygiai pasidengia ant odos. Glaudžiai prigludusi prie odos paviršiaus, ši kaukė per 15 minučių gali padėti  transformuoti Jūsų odą.

Kaukė prisotinta natūralios kilmės ingredientų, pasižyminčių puikiu pralaidumu, intensyviai drėkina ir maitina veido odą. Du kartus plonesnis ir lengvesnis kaukės lakštas, patogiai priglunda prie odos. Pagrindinis ingredientas Alavijo ekstraktas, kuris yra pilnas drėgmės drėkina odą bei gali padėti sudaryti drėgmės barjerą, suteikti odai elastingumą ir hidrataciją, raminti odą.

Naudojimas: nuvalykite ir tonizuokite veidą. Išimkite vienkartinę veido kaukę iš pakuotės ir uždėkite ant veido. Palikite 15 - 20 minučių.

Kilmės šalis: Korėja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

EKEL Lakštinė kaukė su aloe vera

EKEL Lakštinė kaukė su aloe vera

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.