BABARIA Šampūnas maitinamasis su kokosų aliejumi ir biotinu, 400 ml

BABARIA Šampūnas maitinamasis su kokosų aliejumi ir biotinu, 400 ml Išplėsti

9,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Maitinamasis Babaria šampūnas kokosas ir biotinas, 400 ml

Maitina, itin drėkina, skatina plaukų regeneracijos procesą. Formulė, praturtinta kokosų aliejumi ir biotinu itin maitina plaukus bei galvos odą, sutvirtina keratino skaidulas. Jūsų plaukai taps purūs, spindintys ir pastebimai sveikesni!

BIOTINAS būtinas plaukų augimui, gali būti naudojamas kaip prevencinė priemonė prieš plaukų slinkimą.  Reikalingas norintiems turėti sveikus, stiprius ir žvilgančius plaukus. Tai yra moksliškai įrodyta ir patvirtinta. Tyrimai parodė, kad naudojant priemones su biotinu pagerėja plaukų augimo procesas ir pavyksta atsikratyti plaukų problemų.Naudojant priemones su biotinu sukeliamos permainos plaukų augimo cikle, nes ląstelės aprūpinamos maistu, pagerėja galvos odos kraujotaka.

Kiekis: 400 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Šampūnas maitinamasis su kokosų aliejumi ir biotinu, 400 ml

BABARIA Šampūnas maitinamasis su kokosų aliejumi ir biotinu, 400 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.