MEDICURA Noni sultys, 1000 ml

-29%
MEDICURA Noni sultys, 1000 ml Išplėsti

24,00 €

34,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Geriausias iki 2024.06

NONI SULTYS (1000 ml) PET inde (93% Noni sultys ir 7% vynuogių sultys)

NONI yra pats populiariausias augalo, kuris lotyniškai vadinamas Morinda Citrifolia, o lietuviškai - citrinine morinda, pavadinimas. Noni - amžinai žaliuojantis augalas, paplitęs Polinezijoje, Malaizijoje, Australijoje, Pietų Azijoje ir Indijoje. Jis užauga iki 6-7 metrų aukščio. Tai ištisus metus žydintis ir vaisius brandinantis medis, per mėnesį galintis duoti iki 1000 kg derliaus. Savo ypatingomis savybėmis lenkia 80 kitų šios šeimos augalų. NONI augalo vaisius yra bulvės dydžio, žalios arba geltonos spalvos, pusiau permatomo, primenančio vašką paviršiaus. .

Vakarų literatūroje aprašymų apie NONI atsirado XIX amžiuje. Šiandien citrinine morinda domisi pasaulio mokslininkai, mitybos specialistai bei įvairių sričių medicinos atstovai.

Pagrindinės noni vaisiuje rastos medžiagos:

Terpenai; morindinai ir morindonai; riebiosios rūgštys; skopoletinas; damnakantalis; alkaloidai; fitonutrinai ir selenas; tirpi ir netirpi ląsteliena.

Aminorūgštys - ami­no­rūgš­tys su­da­ro bal­ty­mus, ku­rie organizme at­lie­ka dau­ge­lį funk­ci­jų. Būtinųjų ami­no­rūgš­čių or­ga­niz­mas pats ne­ga­mi­na, to­dėl jų rei­kia gau­ti su mais­tu. No­ni vaisiuose yra 17 iš ži­no­mų 20 ami­no­rūgš­čių, iš jų 9 - būtinosios ami­no­rūgš­tys.

DAUGIAU INFORMACIJOS APIE LEGENDINES NONI SULTIS SKAITYKITE INTERNETE ARBA MOKSLINIUOSE STRAIPSNIUOSE.

Rekomenduojama vartoti: 15 ml (ar iki 30 ml per dieną) ryte prieš valgį. Gerti galima grynas arba sumaišius su kitomis sultimis ar vandeniu.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti atokiau nuo tiesiogines šilumos ir šviesos, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po atidarymo, laikyti šaldytuve. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Sudėtis: 93 % noni sultys (Morinda Citrifolia), 7% vynuogių sultys.

Kiekis: 1000 ml PET inde

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MEDICURA Noni sultys, 1000 ml

MEDICURA Noni sultys, 1000 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.