INNOVATIVE Kondicionierius normaliems, ploniems, silpniems plaukams SWEET CONDITIONER, 1000 ml

-35%
INNOVATIVE Kondicionierius normaliems, ploniems, silpniems plaukams SWEET CONDITIONER, 1000 ml Išplėsti

13,00 €

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Išpardavimas

SWEET CONDITIONER - nuskalaujamas, regeneruojamasis kondicionierius plaukams.

Rūpinimasis plaukais yra viena iš svarbiausių procedūrų siekiant būti gražiai. O norint turėti tikrai stulbinančius plaukus, reikia išsirinkti tinkamiausią šampūną būtent Jūsų plaukų tipui, nes nuo to priklauso, ar plaukai bus nuostabūs ar pakenčiamai gražūs.

Šampūno paskirtis yra pašalinti nešvarumus, sebumą (kitaip žinomą kaip galvos odos riebalus) ir formavimo priemonių likučius iš plaukų. O kad plaukams suteikti spindesio, juos apsaugoti nuo išsausėjimo ir palengvinti šukavimą, turime naudoti kondicionierius.

SWEET CONDITIONER sudėtyje esantys polipeptidai ir aminorūštys gali suteikti švelnumo, elastingumo, stiprumo ir natūralaus blizgesio plaukams bei gali teigiamai veikti galvos odą, mažinti jos mechaninius sudirginimus. Žemas pH gali padėti apsaugoti trapių plaukų struktūrą ir pašalinti jų statinį elektrinimąsį.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: kviečių daigų proteinai, pantenolis.

Kviečių daigų proteinai - gali suteikti plaukams daugiau drėgmės, žvilgesio, plaukai labiau blizga, gali padėti juos stiprinti, papildyti laisvosiomis amino rūgštimis, kurios natūraliai randamos plaukuose. Gali padėti atkurti galvos odos tekstūrą, galimai turi regeneruojantį, drėkinamąjį, stimuliuojantį, priešuždegiminį, priešoksidacinį poveikį, yra natūralus ultravioletinių spindulių filtras, gali mažinti niežulį, mažinti plaukų slinkimą ir skatinti stipresnių plaukų augimą, gali turėti raminamąjį poveikį.

Pantenolis (vit. B5) - gali padėti nuraminti galvos odos sudirgimą, skatinti plaukų augimą, atstatyti pažeistą plaukų paviršių, gali padėti sustiprinti plauko kamieną suteikdamas elastingą plėvelę viduje ir išorėje. Pantenolis gali pastorinti plauką iki 10 %.

Švelni šio kondicionieriaus tekstūra gali padėti atstatyti plaukų struktūrą, apsaugoti plaukus nuo vėlimosi, jie gali tapti švelnūs ir spindintys. Plaukai gali tapti žvilgantys ir švelnūs (89%), elastingi (92%), mažiau lūžinėti.

Naudojimas: naudokite po šampūno, įmasažuokite, palaikykite 1-2 minutes ir nuskalaukite.

Kiekis: 1000 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Kondicionierius normaliems, ploniems, silpniems plaukams SWEET CONDITIONER, 1000 ml

INNOVATIVE Kondicionierius normaliems, ploniems, silpniems plaukams SWEET CONDITIONER, 1000 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.