Eterinis fragonia aliejus, 5 ml

-19%
Eterinis fragonia aliejus, 5 ml Išplėsti

11,50 €

14,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

FRAGONIA (Bot. Agonis fragrans)

Mirtenių šeimos augalas, augantis Australijoje. Tai ganėtinai naujas ir "jaunas" eterinis aliejus aromaterapijos pasaulyje. Jis naujai pastebėtas buvo vos 2001 m. Bet atlikus tyrimus, šis augalėlis pranoko visus lūkesčius savo savybėmis. Jo veiksmingumą tyrinėjo ir gautus rezultatus patvirtino tokie gydytojai kaip Dr. D.Penoelis, Karen Wallwork, G. Mojoy.

Kiekis: 5 ml

Kilmės šalis: Australija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis fragonia aliejus, 5 ml

Eterinis fragonia aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Pirmieji tyrimai parodė, kad fragonia turi ryškių mikrobų dauginimąsi stabdančių savybių. Paskesni tyrimai parodė, kad fragonia turi priešuždegiminių savybių . Ją galima naudoti tiesiogiai ant žaizdų.

Fragonia  pagrindinės terapinės savybės:

  Naudojamas nuo mikrobų - fragonia eterinio aliejaus savybės artimos arbatmedžio eteriniam aliejui, tačiau turi vieną privalumą – malonų kvapą. Fragonijos eterinis aliejus candida albicans veikia taip pat kaip ir mirtenės eterinis aliejus.Kad fragonijos eterinis aliejus veikia mikrobus ir grybelius, patvirtino keli klinikiniai tyrimai, kuriuos atliko žymus prancūzų gydytojas Dr D. Penoelis.

Naudojamas nuo uždegimų- Vakarų Australijos universiteto, Pediatrijos ir vaikų ligų departamento atliekamas tyrimas patikino, kad fragonijos eterinis aliejus mažina sužalotų ar infekuotų audinių uždegimus.

Atsikosėjimui gerinti - švelnaus aromato fragonijos eterinis aliejus yra puikus inhaliacijų aliejus nuo kosulio, gerklės ir kitų krūtinės ir galvos srities negalavimų.

Ypač veiksmingas imunitetui stiprinti- Dr. D. Penoeliui svarbi dar viena fragonijos savybė - jos įtaka imuninei sistemai, naudojant fragonijos eterinį aliejų ant odos.  Dr. D. Penoelis rekomenduoja kasdieną pora lašiukų šio eterinio aliejaus pasitepti kirkšnių sritį, po pažastimis ir kaklo šonus, ten, kur yra limfmazgiai.

Pagalbininkas nuo  skausmo- klinikiniai tyrimai parodė, kad fragonijos eterinis aliejus mažina nedidelius skausmus ir ypač susijusius su artritu. Kompresas su keliais lašais fragonijos eterinio aliejaus per gana trumpą laiką gali sumažinti raumenų ir sąnarių skausmą.

Poveikis menstruacijoms-  fragonijos aliejumi  tepant pilvo apatinę dalį arba kaktą gali sumažėti menstruaciniai skausmai, depresija, nuovargis, nemiga ir krūtų tempimas.

Pagalba skrydžio metu ir po jo- tiek dr. D. Penoelis, tiek ir Karen Wallwork pastebėjo, kad fragonijos eterinis aliejus gali sušvelninti skrydžio poveikį. Tai gali būti susiję su šio eterinio aliejaus poveikiu kankorėžinei liaukai, kuri ir atsako už mūsų savijautą erdvėje ir laike.

Fragonia eterinis aliejus be galo vertinamas masažistų, kaip gebantis subalansuoti ir harmonizuoti žmogaus vidinę pusiausvyrą, padeda atrasti vidinę ramybę, atsikratyti depresijos, nuotaikų svyravimo.

Dėl savo unikalios sudėties bei švelnaus aromato gali būti naudojamas tiek suaugusiems, tiek vaikams.

 

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.