Eterinis melisų aliejus, 5 ml

Eterinis melisų aliejus, 5 ml Išplėsti

8,40 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Melisų (Bot. Melissa officinalis)

Melisa – nektarų nektaras, dievų gėrimas ir bičių žolė....

Aromatinėse lempose eterinis melisų aliejus gali padėti atbaidyti vabzdžius ir palankiai veikti emocinį foną.

Puikiai dera su kitais eteriniais aliejais: rozmarinų, pipirmėčių, citrinų ir kitais.

Kiekis: 5 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Eterinis melisų aliejus, 5 ml

Eterinis melisų aliejus, 5 ml

INFORMACIJA PATEIKIAMA BENDRO POBŪDŽIO, REMIANTIS GARSIŲ AROMATERAPEUTŲ ŽINIOMIS, KNYGOMIS, ENCIKLOPEDIJOMIS. Tai neturi turėti įtakos jūsų apsisprendimui.

Šiuolaikinėje aromaterapijoje  melisų eterinis aliejus vartojamas įvairiais būdais kaip širdies tonizuojamoji priemonė, tinka gydyti tachikardiją, hipertenziją, šalina menopauzės sindromą, problemas ir priešmenstruacinę įtampą, menstruacijų sutrikimus, neramumo, pykčio, depresijos, panikos, šoko būsenas. Mažina galvos skausmą, svaigimą, migreną, melancholiją, nemigą, nervinę įtampą.

Melisų eterinis  aliejus vartojamas gydant alergijas, šienligę, astmą, egzemas, pūslelines.

Melisų aliejus padeda išsklaidyti niūrumą ir neviltį, suteikia šviesos gyvenimui. Jis padidina proto ištvermę, padeda susikoncentruoti, pagerina dėmesio sutelkimą ir atmintį. Melisų substancijos ramina, šildo, yra itin subtilios ir draugiškos.

Kosmetikoje jis tinka lūpų, taip pat riebios, inkštiruotos odos ir riebių plaukų priežiūrai, pleiskanoms šalinti. Aliejumi pateptos vabzdžių įkandimo vietos nustoja niežėti ir skaudėti.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.